Σαπουντζής: Η πρόταση του Γαλανού και το πού πρέπει να παίζει ο Άρης!

O Aντώνης Σαπουντζής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, μίλησε με αφορμή την συνάντηση των βετεράνων με τον Γιώργο Γαλανό.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Δεχτήκαμε μια πρόσκληση από τον κ. Γαλανό και παρευρεθήκαμε τα άτομα που γράφτηκαν και στις εφημερίδες. Ακούσαμε τις προθέσεις του και δεν θα έλεγα ότι φύγαμε ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι από αυτήν. Κατέθεσε μια πρόταση ο κ. Γαλανός την οποία θα αναλύσει ολοκληρωμένα στην σημερινή Γ.Σ.».

Για την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική: «Είναι η μοναδική πρόταση την δεδομένη στιγμή. Από την στιγμή που η ομάδα δεν γίνεται να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική πρέπει να αναζητηθεί η καλύτερη λύση. Δεν ξέρω αν είναι μονόδρομος η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Ο Άρης είναι μια από τις μεγάλες ομάδες και μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα την κρατήσει στην Β’ Εθνική, αλλά είναι δύσκολο να δεχθεί ο οποιοσδήποτε να αναλάβει λάθη παλιών διοικήσεων».

Για το αν μπορεί να σηκώσει το βάρος ο Γαλανός: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ αυτό. Άκουσα με προσοχή αυτά που είπε. Αυτό που θέλω και εγώ και όλος ο κόσμος είναι να είναι δυνατός ο Άρης».

Για την δραστηριοποίηση νέων βετεράνων όπως ο ίδιος ή ο Χαριστέας: «Υπάρχει αγάπη για την ομάδα. Από την στιγμή που ζήσαμε σε αυτήν, κάναμε τα πρώτα μας βήματα και περάσαμε καλές στιγμές την πονάμε και υπάρχει στενοχώρια για αυτά που βλέπουμε. Όλα αυτά δεν συμβαίνουν μια και δύο χρονιές, αλλά τα περισσότερα χρόνια. Πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή αυτό και να έρθει κάποιος που θα πονάει την ομάδα».

To Top