Τα “φθηνά”… κόλπα του Αιγινιακού και ο Άρης!

Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα και προήλθαν 100% από την Πιερία, σχετικά με “συζητήσεις του Άρη με τον Αιγινιακό για την εξαγορά ΑΦΜ” αποδεικνύεται ότι ήταν προϊόν “φθηνής πολιτικής” στην λογική του… πλειστηριασμού!

Ο επίσημος Άρης, τόσο η ΠΑΕ, όσο και η ΚΜΑ αφουγκράστηκαν τη γνώμη του κόσμου και έσπευσαν να διαψεύσουν δημόσια, οποιαδήποτε ανάμειξη, αλλά όπως φαίνεται, υπήρχε “εξήγηση”.

Η προφορική συμφωνία του  ΠΑΟΚ  με τον Αιγινιακό για συνεργασία των δύο ομάδων σε πολλά επίπεδα, με τον συμπολίτη, όπως αναφέρουν και τα σάιτ που κάνουν το ρεπορτάζ της ομάδας “να παίρνει ουσιαστικά τον σύλλογο της Πιερίας υπό την σκέπη του” αποκαλύπτουν τα “φθηνά” κόλπα των παραγόντων της ομάδας του Αιγινιακού για να δείξουν ότι είναι μαγαζί… γωνία!

Όπως αναφέρει το inpaok.com χαρακτηριστικά: “Ο Ζήσης Βρύζας επικοινώνησε πριν λίγο καιρό μαζί του και του εξήγησε ότι ο Δικέφαλος ψάχνει μία ομάδα για συνεργασία σε πολλά επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε μία ομάδα “δορυφόρο” η οποία να μην έχει χρέη και να είναι καθαρή, προκειμένου να την πάρει υπό τη σκέπη του και να την τροφοδοτεί με παίκτες που βγαίνουν από τις Ακαδημίες του ή δεν χωράνε στην πρώτη ομάδα αλλά ίσως αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία”.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού πραγματοποίησαν μία ανοιχτή συνέλευση για να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας τους για την επικείμενη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και δεν υπήρξε η παραμικρή διαφωνία.

Με απλά λόγια, ο Άρης έπεσε “θύμα” μια τεχνητής σεναριολογίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν σκοποί μακριά από τα συμφέροντά του. Γεγονός που επιβάλλει αόμη περισσότερο να έχει ο σύλλογος ανοιχτές κεραίες και γρήγορα αντανακλαστικά!

 

To Top