Σαράνοφ και Τζανετόπουλος: “Το πιστεύαμε από την αρχή” (video)

O Άνταμ Τζανετόπουλος και ο Μπόγιαν Σαράνοφ μίλησαν στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 26χρονος στόπερ της στερεοελλαδίτικης ομάδας:

Για το αν περίμενε την εξέλιξη αυτή στον αγώνα: «Το πιστεύαμε από την αρχή, θέλαμε να πάει έτσι το παιχνίδι γιατί μετρούσε και το εκτός έδρας γκολ. Στην παράταση ευτυχήσαμε να κερδίσουμε ένα κόρνερ, προωθήθηκα και είμαι χαρούμενος που πέτυχα εγώ το γκολ. Με τη βοήθεια του Σαράνοφ προκριθήκαμε».

Για το γεγονός πως αυτό είναι το δεύτερό του τέρμα (σ.σ τελευταίο τον Απρίλιο του 2021) με τη Λαμία: «Το προσπαθώ, ήταν κρίσιμο το γκολ σήμερα και περάσαμε στα ημιτελικά».

Για το πως θα διασκεδάσουν την επιτυχία: «Δυστυχώς πρέπει να συγκεντρωθούμε για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να ξεκουραστούμε, θα κοιμηθούμε καλά σήμερα».

Ο τερματοφύλακας των Φθιωτών απέκρουσε για τρίτη φορά πέναλτι στο Κύπελλο και ερωτήθηκε για το πώς το καταφέρνει, απαντώντας χιουμοριστικά: «Αν σου πω, δεν θα συνεχίσω να το κάνω. Είναι το μυστικό μου».

Όσο για το πώς νιώθει μετά το επίτευγμά του, απάντησε: «Μετά από κάθε νίκη νιώθω ωραία, αλλά αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο. Πώς να το πω… για μένα είναι ιστορικό παιχνίδι, επειδή έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Είναι πολύ σημαντικό που περάσαμε, αξίζει στην πόλη, στον πρόεδρο και στην ομάδα».

To Top