Σαρδέλης: Κοιτάμε τον αγώνα με τον Άρη, να βγούμε τρίτοι

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα με την ΑΕΚ έκανε ο Γιάννης Σαρδέλης στην Τρίπολη. Παράλληλα μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άρη, υποστηρίζοντας πως στόχος είναι η νίκη για να τερματίσει η ομάδα στην 3η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για το πως έζησε το ντεμπούτο του στην Super League: “Εντάξει είναι μεγάλη τιμή να παίζω γι’ αυτή τη φανέλα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλο αυτό τον καιρό δουλεύω και περίμενα και εγώ όπως όλοι οι μικροί την ευκαιρία μου και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα”.

Για τον τραυματισμό που είχε υποστεί πέρυσι: “Ήταν δύσκολο ναι, ένας δύσκολος τραυματισμός, αλλά για μένα έχει μείνει πίσω, έχει περάσει. Δούλεψα και επανήλθα και πιστεύω είμαι καλύτερος από πριν”.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και το 1-1: “Η φετινή σεζόν δεν είναι αυτή που περιμέναμε . Η ΑΕΚ δεν είναι αυτή που πρέπει να τερματίζει τρίτη και τέταρτη. Το παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν δύσκολο. Ο Αστέρας έχει καλή και δυνατή ομάδα. Τα δώσαμε όλα, είμαστε λίγο κουρασμένοι , φάνηκε κιόλας αυτό, αλλά κοιτάμε τον αγώνα με τον Άρη τώρα και να βγούμε τρίτοι. Να κερδίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε αυτή τη σεζόν”.

Για την παρουσία τριών παικτών από την Ακαδημία της ΑΕΚ στην επίθεση: “Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, για τις Ακαδημίες μας, το κάθε παιδί δουλεύει για τον εαυτό του και την ομάδα. Η ομάδα είναι αυτή που θα μας αναδείξει και μελλοντικά θα μας κάνει ποδοσφαιριστές. Εύχομαι ότι καλύτερο στον καθένα”.

To Top