Σαρικεΐσογλου: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Την επιθυμία και ανάγκη της ομάδας βόλεϊ του Άρη να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό της, τώρα που επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, επισήμανε ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του «ΑΡΗΣ FM 92,8».

Μιλώντας αρχικά για την προετοιμασία της ομάδας, ο ακραίος των «κίτρινων» σημείωσε: «Ευτυχώς, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά με τον κ. Περσιανλή, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις. Δουλεύουμε αρκετά και ελπίζουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σε σχέση με πέρσι, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ο κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί. Επίσης, είναι πολύ θετικό το ότι αποκτήθηκαν κάποια νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Εύχομαι να συνδυαστούν με την εμπειρία των υπαρχόντων παικτών και να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο».

Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στην επιστροφή της ομάδας στο Αλεξάνδρειο: «Είναι θετικό το ότι επιστρέφουμε σε αυτό το όμορφο γήπεδο, στο οποίο κάθε αθλητής χαίρεται να παίζει. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η πρόσβαση θα είναι πιο εύκολη για τον κόσμο σε σχέση με πέρσι, που αγωνιζόμασταν στα Βασιλικά».

Εξάλλου, για τους επόμενους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα, το προσεχές διήμερο με τον Ολυμπιακό και κατόπιν στην Σερβία, ο Σαρικεΐσογλου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε παιχνίδια για να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο. Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μπροστά μας και ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους. Η παρουσία μας εκεί θα μας βοηθήσει να δεθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής στην προσπάθεια που γίνεται. Η τιμή των διαρκείας είναι 25 ευρώ, μιλάμε δηλαδή για ένα συμβολικό ποσό. Δεν το κάνουμε μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά κυρίως για να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο πλευρό μας. Πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα και να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα».

To Top