Σαρικόπουλος: “Χάσαμε το κίνητρο μας, η σημερινή εικόνα μας αδικεί”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε πως ο Άρης έχασε το κίνητρο του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, δεν είχε ρυθμό στην άμυνα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη. Σημείωσε ωστόσο πως η σημερινή εικόνα αδικεί τους κίτρινους.  

Μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ ο σέντερ των κίτρινων είπε αρχικά: “Ήταν έκπληξη για μας ότι χάσαμε από τον Κολοσσό και δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης της έκτης θέσης. Μας πήρε από κάτω.  Κανονικά, τέτοια παιχνίδια αποτελούν πρόκληση και έπρεπε να μπούμε χωρίς άγχος. Δεν είμασταν προετοιμασμένοι. Χάσαμε το κίνητρο μας στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό από την άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό αν και είμαστε νεανική ομάδα. Αν αφήσεις τέτοια παιχνίδια, ξεφεύγουν και ανοίγει η ψαλίδα στη διαφορά. Η σημερινή εικόνα πάντως μας αδικεί”.

Ερωτηθείς για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα γίνει την Πέμπτη στο “Nick Galis Hall” επεσήμανε: “Αυτό που θα μας πει ο κόουτς είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας μέχρι το δεύτερο παιχνίδι και είναι περισσότερο θέμα ατομικής προετοιμασίας για τον κάθε παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο αξιόμαχοι”.

 

To Top