ΣΑΡΙΣΑ σε Αρβανίτη: “Είμαστε έτοιμοι, αλλά προέχει η συνάντηση με τους μετόχους”

Η ΣΑΡΙΣΑ είναι ένας βασικός “πυλώνας” στήριξης για τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ. Η επαναδραστηριοποίησή της ξεκίνησε με την “παροχή” του Χρήστου Γαλιλαία στο διοικητικό σχήμα πρωτοδικείου και προσεχώς θα γίνει και γενική συνέλευση για να αποφασιστεί το ποσό που θα δοθεί στη νέα ΚΑΕ. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να αποφασίσουν οι μέτοχοι πώς θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS μέλη της ΣΑΡΙΣΑ επικοινώνησαν ήδη με τον Λευτέρη Αρβανίτη και του διεμήνυσαν πως είναι έτοιμοι να συναντηθούν μαζί του και να συζητήσουν τους τρόπους στήριξης. “Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε γενική συνέλευση και να αποφασίσουμε για τα χρήματα που θα διαθέσουμε στη νέα διοίκηση. Πες μας πότε θέλεις να γίνει η συνέλευση, για να είσαι παρών, αρκεί πρώτα να έχεις συναντηθεί με τους μετόχους”, φέρεται να του έχουν πει μέλη της ΣΑΡΙΣΑ και δεν έχουν άδικο.

Οι μέτοχοι είναι αυτοί που θα πρέπει να γνωρίζουν καταρχήν την πορεία της ΚΑΕ και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πρώτα η συνάντηση με τη ΓΕΝΕΣΙΣ και μετά να αναλάβει δράση η ΣΑΡΙΣΑ, που είναι μια εταιρεία αστικής ευθύνης με εξωδιοικητικό ρόλο στον μπασκετικό Άρη.

 

To Top