Επιτακτική ανάγκη να γίνει άμεσα η συνάντηση Αρβανίτη – μετόχων

Η αναβολή της χθεσινής συνάντησης του Λευτέρη Αρβανίτη με τους μετόχους της ΚΑΕ, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ μπορεί σε πρώτη φάση να ήταν μια είδηση… ρουτίνας, όμως, θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως ο χρόνος είναι πλέον αντίπαλος και όχι σύμμαχος των κίτρινων. Χρειάζονται άμεσα χρήματα, τα οποία η ΚΑΕ θα πρέπει να βρει από τους μετόχους και τη ΣΑΡΙΣΑ για να αρχίσει να κλείνει τα θέματά της.

Είναι γεγονός πως υπάρχει προβληματισμός από τον πρόεδρο της ΚΑΕ για το ότι μετά από τρεις βδομάδες που λειτουργεί η ΚΑΕ με νέα διοίκηση – από τις 22 Μαϊου – δεν έχει κλείσει οριστικά κάποιο θέμα. Και δεν κλείνει οριστικά για τον πολύ απλό λόγο, ότι δεν υπάρχει ρευστό. Αυτό θα πρέπει να δώσουν στον Αρβανίτη και τη διοίκησή του όσοι τον στήριξαν ώστε να αλλάξει σελίδα η ΚΑΕ μετά από τόσα χρόνια. Ποτέ ο Αρβανίτης δεν υποστήριξε ότι είναι ο… επενδυτής που θα μπει στην ΚΑΕ για να βάλει τα χρήματά του.

Χρειάζονται άμεσα πάνω από 100.000 ευρώ για να μπει η ομάδα στην τελική ευθεία των διακανονισμών των οφειλών. Η 30η Αυγούστου, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπορεί να φαντάζει μακριά, αλλά μόνο έτσι δεν είναι με τις τόσες ανοικτές υποθέσεις που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση.

Ο Αρβανίτης ευελπιστεί πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταφέρει να συναντηθεί με τους μετόχους και να τους αναλύσει την κατάσταση. Ευελπιστεί κυρίως στο ότι οι μέτοχοι θα κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους και θα τον στηρίξουν οικονομικά.

To Top