Συγκέντρωση αγωνίας με πολλά μηνύματα

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. έξω από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών στο Κλεάνθης Βικελίδης από φίλους του Άρη, μέλη της ΚΜΑ ή όχι.

Πρόκειται για μια συγκέντρωση «αγωνίας για το παρόν και το μέλλον του Άρη, η οποία θέλει να δώσει πολλά μηνύματα», όπως αναφέρουν μέλη της Κοινωνίας που προτρέπουν τον κόσμο να δώσει το παρών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικές ανακοινώσεις και τοποθετήσεις: «Αυτή την συγκέντρωση την ζήτησε η κίτρινη ψυχή μας. Ας πάμε λοιπόν την Τετάρτη στο σπίτι μας, να δηλώσουμε το παρόν. Να βοηθήσουμε την ομάδα μας να βγει από το αδιέξοδο. Να δείξουμε σ’ όσους ψάχνουν βιώσιμες και διαφανείς λύσεις ότι στεκόμαστε στο πλάι τους. Να τρέξουμε τις εξελίξεις. Να ζητήσουμε άμεσα την εφαρμογή ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης. Κάθε μέρα που χάνεται αφαιρεί οξυγόνο από τον βαριά ασθενή σύλλογο μας».

Πρόσφατα από την ένωση προσώπων «Άρης πρωταγωνιστής» απευθύνθηκε κάλεσμα και στους οργανωμένους οπαδούς: «Ζητούμε την συμμετοχή του μεγαλύτερου συνδέσμου μας του Super-3, των Ιερολοχιτών αλλά και των άλλων συνδέσμων στην συγκέντρωση αυτή και όλοι μαζί να δώσουμε το μήνυμα για ενότητα και συσπείρωση.

Την Τετάρτη είναι μόνο η αρχή. Οι διαχωρισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα έχουμε υποχρέωση και καθήκον να σώσουμε την ομάδα».

 

 

To Top