ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαριόγλου: «O Κούπερ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη! Δεν αποχωρίζεται το σαξόφωνο που του χάρισε ο Άρης»

Ο συνεργάτης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην Εθνική Αιγύπτου Αντώνης Σαριόγλου μίλησε με αφορμή τις δηλώσεις του για τον Άρη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Κούπερ σχετικά με τον Άρη:

Όταν ένας προπονητής κρατάει τόσο βαθιά στην καρδιά του τον Άρη και όποτε βρίσκει ευκαιρία το εκδηλώνει αυτό και  πόσο μάλλον μετά από ένα διεθνές φιλικό  να τοποθετηθεί για την ομάδα μας ήταν κάτι πολύ όμορφο και εγώ το μετέφρασα πολύ ευχάριστα.

Φροντίζω και εγώ να του το μεταφέρω για την αγάπη του κόσμου, νιώθει πολύ αγαπητός στην ομάδα και το ξέρει αυτό ότι ο Άρης εκτιμά πολύ την παρουσία του όσον αφορά τον ένα χρόνο που ήταν στην ομάδα μας και ο ίδιος κρατάει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την Θεσσαλονίκη και τον Άρη και αλληλοεπιδρούν αυτά.

Πριν  να βγάλουμε την οριστική λίστα για την προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λογικά θα περάσει από Θεσσαλονίκη, έχουμε εκκρεμότητες που πρέπει να συζητήσουμε, οπότε το πιο πιθανό είναι να έρθει Θεσσαλονίκη να το δούμε από εδώ, απλά δεν γνωρίζω πότε θα έρθει ακριβώς.

Έχει κρατήσει κάποιο ενθύμιο που να τον συνδέει με τον Άρη:

Στα γενέθλια του, του είχαν κάνει δώρο από την λέσχη ένα σαξόφωνο και είχε και  το όνομα του επάνω και το έχει μαζί του στο Κάιρο, η οικογένεια του είναι στην βάση της  στην Αργεντινή, αλλά αυτός αγαπάει πολύ την Μαγιόρκα και όποτε μπορεί πηγαίνει.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την νίκη από το Κονγκό που πήραμε την πρόκριση και μαθηματικά, δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί μέχρι και σήμερα, γίνεται ένας κακός χαμός και περίμεναν σαν όνειρο να υλοποιηθεί και ζουν με ιδιαίτερη χαρά.

Πως είναι η ζωή στο Κάιρο:

Εγώ ταξιδεύω συχνά, αυτός ο φόβος που υπάρχει στο μυαλό μας δεν ισχύει, υπάρχει μεγάλη ασφάλεια και όποια θέματα υπάρχουν είναι θρησκευτικού περιεχομένου,  ευτυχώς είναι σπάνια, αλλά δυστυχώς γίνονται.

Για την δήλωση που είχε κάνει ότι έχει το σύνδρομο της δεύτερης θέσης:

Εγώ πιστεύω ότι έχουν παραποιήσει την δήλωση του, σίγουρα ο Έκτορ θα ήθελε να είχε κατακτήσει κάποιους από τους τελικούς που έπαιξε, αλλά  όταν ένας άνθρωπος με το που πήγαμε στο Κόπα Άφρικα και λέει τι θα γίνει όταν  θα πάμε τελικό και λέει δεν ξέρω εγώ έχω κλείσει εισιτήρια να πάω θέατρο με την γυναικά μου δεν θα είμαι στον πάγκο, καλύτερα να πάτε με κάποιον άλλον τελικό, χαριτολογώντας.  Λέει ότι για να έπαιξα τόσους τελικούς και να τους χάσαμε, σίγουρα κάτι γίνεται λάθος και από την δικιά μου την μεριά και αν κάποιοι με θεωρούνε «Loser» έχουν και αυτοί το δικό τους το δίκιο, από εκεί και πέρα λέει ότι ξέρω ότι έχω πάει σε αυτούς τους τελικούς και για να έχω πάει κάτι έχω κάνει σωστά οπότε ο καθένας παίρνει την όψη του νομίσματος που θέλει να βλέπει.

Για την εθνική Ελλάδος:

Εμείς είδαμε και τον πρώτο ματς με την Ελβετία και είδαμε μια ομάδα που δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα η εθνική μας στο ΟΑΚΑ και το σχολιάσαμε και επειδή ο Έκτορ ξέρει το πρωτάθλημα και κάποιους παίκτες, περιμέναμε μια πολύ καλύτερη εικόνα και μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα εχθές, υπήρχε μια δομή, η ομάδα ήταν καλά στημένη, με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση και στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο.

Ο Έκτορ το θεώρησε σαν ευκαιρία να δούμε ποδοσφαιριστές πως θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Εθνικής και είπε ότι άλλο να τους παρακολουθείς σε τοπικό πρωτάθλημα που είναι άλλο επίπεδο και αλλιώς να φοράνε το εθνόσημο και να αγωνίζονται με άλλες χώρες,  πάντως κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι δεν μπορούν  να ανταποκριθούν γιατί το επίπεδο τους φάνηκε υψηλό.

Εχθές στο φιλικό που έγινε είχε πολλούς Αρειανούς με κασκόλ με όλα αλλά παντού υπάρχουν Αρειανοί.

To Top