ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάρια για Άρη και Ανταλμπέρτο Πενιαράντα

Την ώρα που ο Άρης βρίσκεται σε στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την περίπτωση του Μίλαν Γέφτοβιτς, το φως της δημοσιότητας βλέπουν σενάρια για τον Ανταλμπέρτο Πενιαράντα και τους κιτρινόμαυρους.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά, οι κιτρινόμαυροι τσεκάρουν την περίπτωσή του, ως μια από αυτές που μπορούν να δώσουν λύση στη θέση του winger. Ο 22χρονος ακραίος διεθνής επιθετικός από τη Βενεζουέλα με ύψος 1μ.85, θεωρήθηκε ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της χώρας του και έχει απασχολήσει στο παρελθόν και τον Παναθηναϊκό, καθώς πέρσι τον Αύγουστο είχε έρθει σε επαφή (μέσω του Νίκου Νταμπίζα) με τη Γουότφορντ για τον δανεισμό του. Θεωρείται ως ένα κλασικό εξτρέμ, που έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει αλλά και να σκοράρει, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή.

Το καλοκαίρι του 2015 η Ουντινέζε τον απέκτησε από την ομάδα της χώρας του Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα έναντι του ποσού των 770.000 ευρώ. Αγωνίστηκε δανεικός στην Γρανάδα και τον Φεβρουάριο του 2016 έγινε το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του καθώς η Γουότφορντ προχώρησε στην εξαγορά του έναντι 10,6 εκατ.!

Πάντως ο διεθνής με όλες τις Εθνικές της Βενεζουέλας -έχει 15 συμμετοχές με την ομάδα ανδρών- συνέχισε να αγωνίζεται δανεικός σε Γρανάδα και Ουντινέζε. Από τις 4 Ιανουαρίου του 2017 ως το καλοκαίρι του 2018 ο Πενιαράντα έπαιξε σε 16 ματς στην Primera Division με τη Μάλαγα για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Γουότφορντ στην οποία ανήκε. Στον αγγλικό σύλλογο δεν μπόρεσε να βρει θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα τη σεζόν που τελείωσε να «γράψει» μόλις 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Αγγλίας.

To Top