Σενάρια για Γιαννιώτα και Αστέρα Τρίπολης

“Ουρά” φαίνεται πως κάνουν οι ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον Γιάννη Γιαννιώτα. Νέα σενάρια κάνουν λόγο για σήμερα για ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με το sportdog.gr “μόνο μία ελληνική ομάδα έχει κάνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, επίσημη πρόταση στον άσο του Άρη και αυτή δεν είναι ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν τις τελευταίες μέρες τα διάφορα ρεπορτάζ.

Η μοναδική ομάδα, λοιπόν, που έχει πλησιάσει τον παίκτη και του έχει κάνει προσφορά είναι ο Αστέρας Τρίπολης! Ναι, καλά διαβάζετε… Ο Σάκης Τσιώλης γουστάρει πολύ τον μικρό και πόνταρε πολλά πάνω του στο μικρό διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο του Άρη. Τον ξέρει καλά και τον “ψήνει” να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Τρίπολη.

Το οικονομικό, βεβαίως, δεν αποτελεί εμπόδιο για τους Μπακοκαϋμενάκηδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη, ενώ μπορούν να ποντάρουν και στις καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του Γιαννιώτα, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος είχε κάνει τη μεταγραφή του Φορτούνη στην Καϊζερσλάουτερν”.

To Top