Σενάρια για Κατίδη και ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κατίδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport2310.gr, στο οποίο αναφέρεται ότι ο παίκτης του Άρη είναι «ανυποχώρητος» στο να μην αποσύρει την προσφυγή του, καθώς και ότι «έχει πολλά παράπονα από τον Άρη, σε θέματα οικονομικά αλλά και συμπεριφοράς»!

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του sport2310.gr, στο οποίο τονίζεται ιδιαίτερα η φιλική σχέση του Κατίδη με τον Κώστα Σταφυλίδη του ΠΑΟΚ:

«Ο Γιώργος Κατίδης ψηφίζει ΠΑΟΚ! Η επόμενη μέρα, μετά την προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος του Άρη, είναι αυτό που απασχολεί τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Παρέα με τον Κώστα Σταφυλίδη, κάνει τις διακοπές του, στο Παλιούρι στη Χαλκιδικής, περιμένοντας να κερδίσει την ελευθερία του και να κάνει πράξη την επιθυμία του: να παίξει στον ΠΑΟΚ!

Ο Κατίδης κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας από τον Άρη δύο πράγματα. Την ελευθερία του και 25.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του Βαγγέλης Χατζηιωάννου, υποστήριξε ότι έφυγε για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα των νέων στη Δανία, με 15 ευρώ στην τσέπη. Εκεί, πέρασε τις πρώτες μέρες με δανεικά που του έδωσε ο Σταφυλίδης…

Ο Άρης αντέδρασε, ο Θανάσης Αθανασιαδης δήλωσε ότι η προσφυγή του παίκτη είναι καταχρηστική και η ΠΑΕ διέρρευσε ότι ο παίκτης πληρώθηκε δύο δόσεις, συνολικά 13.000 ευρώ, ενώ μπήκαν στο λογαριασμό του, την τελευταία στιγμή 1.500 ευρώ.

Παρά τις διαβεβαιώσεις, η πλευρά του Κατίδη είναι ανυποχώρητη και επιμένει ότι ο νεαρός δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω- στον Άρη διατείνονται ότι θα του «καρφώσουν» το δελτίο στον τοίχο. Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου…

Είναι όμως κάτι που δεν εμποδίζει τον Κατίδη, να αποκαλύπτει την επιθυμία του. Θέλει να φύγει από τον Άρη και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Τα παράπονα του για τους κίτρινους είναι πολλά, από το οικονομικό μέχρι την συμπεριφορά στον ίδιο και την οικογένεια του, ενώ στον ΠΑΟΚ πιστεύει ότι θα μπορέσει να βρει πρόσφορο έδαφος για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του».

To Top