Σενάρια για Κοσμίδη και Μανδύλη για τα μπακ

Η αναζήτηση για την απόκτηση παικτών που θα αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας συνεχίζεται και δύο ονόματα τα οποία φέρεται να απασχολούν τον Γιάννη Χατζηνικολάου είναι αυτά των Δημοσθένη Κοσμίδη (φωτό) και Ανδρέα Μανδύλη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport24.gr «στα πλαίσια της ενίσχυσης των άκρων της άμυνάς του Άρη ο Γιάννης Χατζηνικολάου εξετάζει τους Δημοσθένη Κοσμίδη και Ανδρέα Μανδύλη.

Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Football League της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου με τους Εθνικό Γαζώρου και Βύζα Μεγάρων αντίστοιχα σε 28 και 25 παιχνίδια.

Ο Κοσμίδης μπορεί να έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα των Σερρών αλλά στην προ ημερών συμφωνία που έκανε με την διοίκηση της ΠΑΕ τέθηκε το ενδεχόμενο σε περίπτωση πρότασης από ομάδα της Super League να μην υπάρξει πρόβλημα παραχώρησής του.

Το φλερτ του Άρη καλά κρατεί το τελευταίο 48ωρο και απομένει αν θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση και προς τις δύο πλευρές ώστε να προχωρήσει σε γάμο.

Ο Κοσμίδης πάντως από σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Εθνικό Γαζώρου υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη, όντας απόλυτα έτοιμος μετά από τον καθαρισμό που είχε υποβληθεί στον δεξί του αστράγαλο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι προ ημερών είχε υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Πλατανιά Χανίων.

Κι όσο για τον Μανδύλη είναι ελεύθερος με τις συζητήσεις να υπάρχουν εδώ και αρκετές ημέρες, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που απομένει είναι το ΟΚ του Χατζηνικολάου ώστε η διοίκηση της ΠΑΕ να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της απόκτησής του».

To Top