Σενάρια στην Αθήνα για Διαμαντάκο και Άρη

Μετά από αρκετές ημέρες και ενώ ο Άρης, όπως όλα δείχνουν θα βρει λύση στο θέμα της ενημερότητας, ώστε να μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο, προέκυψαν μεταγραφικά σενάρια στην Αθήνα που θέλουν τον Δημήτρη Διαμαντάκο ως εν δυνάμει στόχο του Άρη!

Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων επιθετικός ολοκλήρωσε τον εξάμηνο δανεισμό του στον Πανιώνιο (έπαιξε σε 8 αγώνες) και η απόφαση από τον Ολυμπιακό είναι να δοθεί εκ νέου δανεικός, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ζαρντίμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας «ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίρρηση να τον δώσει δανεικό στον Άρη για να πάρει παιχνίδια».

Εφόσον, λοιπόν, (πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Αλκαράθ) και εφόσον ο Άρης εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα (όπως κορυφώνονται οι προσπάθειες του) δεν αποκλείεται να προχωρήσει το θέμα με τον Διαμαντάκο, ο οποίος

προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ήταν το περασμένο καλοκαίρι από τους πρωταγωνιστές της πορείας της Εθνικής Νέων στην Εσθονία, συμπαίκτης των Γιαννιώτα και Διούδη.

 

 

To Top