ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάριο για τον Βέλγο μέσο, Ντε Μετς και τον Άρη (video)

Μεταγραφικό σενάριο από το εξωτερικό για τον Άρη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γκέρτιαν Ντε Μετς της Κορτράικ.

Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1987, ο ύψους 1.76 μ. ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ενώ μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί μπακ, όσο και σαν δεξί χαφ. Ανήκει στην Κορτράικ, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο επειδή φέτος δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του (έχει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Βελγίου) βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Ντε Μετς προφανώς έχει προταθεί στον Άρη (σίγουρα και στον Ατρόμητο) και μάλιστα όπως λένε από το Βέλγιο έχει «ψηθεί» με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Άρης ψάχνει παίκτη στη θέση που αγωνίζεται ο Ντε Μετς και μένει να φανεί αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον και πόσο σοβαρό είναι αυτό.

O 29χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της Κλαμπ Μπριζ, η οποία τον δάνεισε για μία σεζόν στην Κορτράικ (2010-2011) κι από τότε δεν επέστρεψε ποτέ, αφού αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή. Έχει έξι διαδοχικές γεμάτες σεζόν σε συμμετοχές (24, 45, 35, 40, 39, 31), ωστόσο φέτος δεν είναι βασικός.

πηγή: thessports.gr

To Top