ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Ελευσίνα το Χανιά – Καλλονή λόγω έλλειψης διαθέσιμων γηπέδων στην Κρήτη!

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Ελευσίνα, θα γίνει το παιχνίδι των Χανίων με την Καλλονή, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Απορρίφθηκε το αίτημα των Κρητικών, για ανάκληση της κατάπτωσης της εγγυητικής τους επιστολής.

Tο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί τελικά ο εντός έδρας αγώνας της Κυριακής (29/1), μεταξύ των Χανίων και της Καλλονής, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο λόγος που οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν σε γήπεδο της Αθήνας και όχι σε γήπεδο της Κρήτης, δεν είναι άλλος από το ότι δεν υπήρχε παραχωρητήριο για κάποιο γήπεδο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα ο Πλατανιάς παίζει στα Περιβόλια για την 18η αγωνιστική της Super League με την Κέρκυρα, το γήπεδο του Μάλεμε είναι σε τραγική κατάσταση, στο γήπεδο του Γάλλου γίνονται εργασίες συντήρησης, ενώ σ΄ ότι έχει να κάνει με το Παγκρήτιο δεν προχώρησε η λύση του, παρότι ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Ρόδο κόντρα στα «ελάφια».

Όσον αφορά το αίτημα το οποίο είχαν καταθέσει, οι ιθύνοντες του χανιώτικου συγκροτήματος για ανάκληση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής τους, δεν έγινε τελικά αποδεκτό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Aίτηση της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί ανάκλησης της από 19-01-17 απόφασης της Επιτροπής σχετικά με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ υπέρ του Γρηγορίου Χρυσού.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ».

To Top