ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σενάριο… μη διάλυσης της ΠΑΕ Εργοτέλης

Σενάρια περί μη διάλυσης, σχετικά με τις προθέσεις του Δημήτρη Παπουτσάκη, κυκλοφορούν λίγες μέρες πριν την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Στην μη διάλυση της εταιρίας, αλλά στην εκκαθάριση της φέρεται να προχωρά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» του Ηρακλείου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης Δημήτρης Παπουτσάκης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Παπουτσάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να μην εμφανιστεί στην Γ.Σ.που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή (10/3).

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει ο Εργοτέλης όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες θα έχει πρόβλημα, καθότι δεν θα μπορεί να δημιουργηθεί νέα ΠΑΕ.

Έπειτα από τα παραπάνω όλα θα ξεκαθαρίσουν στην κρίσιμη Γ.Σ. της 10ης Μαρτίου, με τους μετόχους οι οποίοι θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον της ΠΑΕ.

Εκτός όμως από το εν λόγω ζήτημα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και μ΄αυτούς οι οποίοι φέρονται να έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να εμπλακούν στα διοικητικά, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Σε επικοινωνία που είχε το SDNA  με τον μεγαλομέτοχο των «κιτρινόμαυρων» ο ίδιος τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει βγει από την πλευρά του, ενώ ξεκαθάρισε ότι επί του συγκεκριμένου θέματος θα τοποθετηθεί  στην Γ.Σ. του συλλόγου.

Πηγή: sdna.gr

To Top