ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Τσίπρα – Η γάτα Ιμαλαΐων και η ανάγκη για… σοκολάτα

Εξουθενωμένος και με τα αποθέματα της ενέργειάς του στο ναδίρ φαίνεται ότι ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή «Ενικός».

«Ηταν πολύ κουρασμένος» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, που αποκάλυψε ότι λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής ο πρωθυπουργός ζήτησε μία σοκολάτα για να πάρει ενέργεια. «Έφαγε λίγη στην αρχή και λίγη στο τελευταίο διάλειμμα» πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος εξέφρασε την εκτίμησή του για το ότι, παρά το βαρύ πρόγραμμά του, ο Τσίπρας δέχθηκε να παραχωρήσει τη συνέντευξη και μάλιστα εκτός προεκλογικής περιόδου: «Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για τον άνθρωπο Αλέξη Τσίπρα, το πόσο δημοκρατικός είναι και για το ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις».

«Είναι σημαντικό», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο, «ότι ως πρωθυπουργός ήρθε στο στούντιο και απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτών, παρά την κούραση που είχε».

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, τον πρωθυπουργό σημάδεψε μία μάλλον άτυχη στιγμή. Ηταν τη στιγμή που ο Νίκος Χατζηνικολάου έδινε διάλειμμα για διαφημίσεις. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να του φέρουν νερό. Την ίδια ώρα υψώνει ένα... γεμάτο ποτήρι που έχει δίπλα του και λέει: «Μου τελείωσε»!

Στην ίδια συνέντευξη ο κ.Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΔΟΛ και τον κάλεσε να τα βγάλει όλα στη φόρα, αν κι εφόσον έχει το οποιοδήποτε στοιχείο.

«Μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα του πουλήσω την ψυχή μου» για να προσθέσει: «Εγώ θα κριθώ όχι από το ποιον συναντώ ή από το τι λέω, αλλά από το τι πράττω».

 

 
Το παρασκήνιο της συνέντευξης Τσίπρα: Γιατί ζήτησε σοκολάτα [vds]

 

Πρόσθσε δε ότι «το μόνο που μπορεί να ισχυριστεί ο εν λόγω κύριος μέσα στον πανικό του, μέσα σε έναν πανικό ο οποίος προέρχεται από το γεγονός ότι επί ένα χρόνο τώρα έχει ζητήσει επανειλημμένως να με συναντήσει ξανά και δεν το έχω δεχθεί γιατί μαθαίνω δεξιά και αριστερά.

Και ο Αλ. Τσίπρας συνέχισε: «Η στάση μου δεν άλλαξε όταν τον συνάντησα. Στο Mega έχω να πάω από το 2012. Αν είχαμε κάνει συναλλαγή όπως υπαινίσσεται την επόμενη ημέρα θα με βλέπατε στο Mega. Δεν έβαλα νερό στο κρασί μου.

Υπήρξαν «κόκκινα» πρωτοσέλιδα, αλλά αμέσως μετά πήγα στη Βουλή είπα αδειοδότηση και έγιναν ξανά μπλε τα πρωτοσέλιδα και στο δημοψήφισμα έγιναν μαύρα και παρέμειναν γκρι. Και μετά από τις εκλογές του Σεπτέμβρη ξαναέγιναν κόκκινα. Και όταν είπαμε για αδειοδότηση ξαναέγιναν μαύρα».

Για να καταλήξει: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;Η γάτα Ιμαλαΐων».

 

Πηγή: newsonly.gr

To Top