Σερέλης: “Κρατηθήκαμε στο παιχνίδι από την άμυνά μας, το μέγεθος του Άρη δεν έχει αλλάξει” (video)

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη νίκη του Λαυρίου επί του Άρη, δείχνοντας όπως κάνει κάθε φορά σεβασμό στους κιτρινόμαυρους.

Ο κόουτς της αθηναϊκής ομάδας στάθηκε στην πολλή καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στα στοπ που έβαλε πάνω σε Κάουαν και Χάνλαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μετά τις τρεις σερί ήττες του Άρη. Μια ομάδα που έχει οριακή και δυνατή άμυνα και στηρίζεται στους αιφνιδιασμού της. Ο κόσμος μέσα στο Παλέ βοηθάει πολύ και αν φύγει το παιχνίδι δεν μπορείς να το γυρίσεις. Ήμασταν εξαιρετικοί στα δύο επιθετικά όπλα του Άρη Καόυαν και Χάνλαν, επίσης σκοράραμε 38 πόντους στην επίθεση και κρατηθήκαμε στον αγώνα από την επίθεσή μας. Ματσάραμε την ενέργεια του Άρη”.

Για την εμφάνιση του Κάρτερ είπε: “Μας ξεκόλλησε ο Κάρτερ στις δύσκολες στιγμές, κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό”.

Για τον Άρη τόνισε: “Ο Άρης δεν έχει αλλάξει σαν μέγεθος, οι τίτλοι παραμένουν και είναι εδώ και στο Λαύριο επίσης δεν έχει αλλάξει κάτι. Το Λαύριο βρίσκεται στην καλύτερη φάση του, γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους. Έχοντας συνηθίσει την σκληρή δουλειά και στη διαδικασία γινόμαστε πολλές φορές πιεστικοί στους παίκτες. Είναι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα”.

To Top