Γκουαρντιόλα: «Θα κάνει εξαιρετική δουλειά ο επόμενος προπονητής της Σίτι…»

Στο μέλλον της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς αυτόν στην τεχνική της ηγεσία αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε πως αυτό είναι ιδανικό καθώς έχουν τεθεί οι βάσεις προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά επιτυχιών.

Ευχαριστημένος από τα όσα του παρέχονται στην Μάντσεστερ Σίτι  είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, κάτι το οποίο ο ίδιος φροντίζει να επισημαίνει συχνά.

Αυτή τη φορά ο πρώην προπονητής των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν φρόντισε να πάει ένα βήμα παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, που θα γίνει το Σάββατο (30/10 17:00) στο Έτιχαντ, ο ίδιος μίλησε για το μέλλον των «πολιτών».

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος έκανε λόγο, για μία ομάδα, η οποία θα συνεχίσει να παίζει στο ίδιο μοτίβο, καθώς όπως είπε έχουν τεθεί ήδη οι βάσεις της επιτυχίας για τον επόμενο προπονητή. Μάλιστα μεταξύ άλλων μίλησε και για τους λόγους, που τον ώθησαν στο να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Αυτή η ομάδα παραμένει σταθερή σε πολλά πράγματα, και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο βήμα, όταν θα έχω αντικατασταθεί, ο προπονητής θα κάνει εξαιρετική δουλειά επειδή οι βάσεις είναι εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Σε ερώτηση που του έγινε για τους λόγους που τον ώθησαν στο να επεκτείνει το συμβόλαιο του, ο Καταλανός κόουτς ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τη Σίτι επειδή πήραμε τα αποτελέσματα, κερδίσαμε δύο σερί φορές τον τίτλο της Premier League, πολλούς άλλους τίτλους. Δεν θα μπορούσα να ήμουν σε καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή. Έχω τα πάντα για να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Περιτριγυρίζομαι από φανταστικούς παίκτες».

To Top