ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σεσημασμένος από το 2019 ο Αλβανός, κυκλοφορούσε ελεύθερος με άδεια παραμονής! Αναζητούνται άλλα δυο άτομα

Στη σύλληψη ενός ατόμου από την Αλβανία για τη δολοφονία του άτυχου 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι Αρχές, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθείς είναι ένας 23χρονος Αλβανός, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν σεσημασμένος καθώς εκκρεμεί δίκη για συμπλοκή οπαδών το 2019 όχι μόνο κυκλοφορούσε ελεύθερος, αλλά δεν είχε απελαθεί.

Τον 23χρονο αναγνώρισε ένας από τους φίλους του Άλκη. Οι αρχές θεωρούν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε με το μικρό αυτοσχέδιο δρεπάνι στον 19χρονο, κόβοντάς του την μηριαία αρτηρία.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δώσει άδεια παραμονής(!) στον Αλβανό παρά το γεγονός οτι ήταν σεσημασμένος από το 2019 καθώς είχε εμπλακεί και σε άλλη επίθεση και μάλιστα εκκρεμούσε βάρος του δίκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό και άλλων δυο ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο 23χρονος ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου, είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

To Top