ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, μετά το “τέλος” του Μάβραϊ

Η επιστροφή του Μεργκίμ Μάβραϊ στην Γερμανία με πώληση από τον Άρη, υποχρεώνει τους “κιτρινόμαυρους” να βγουν στην αγορά και να “τρέξουν” την αναζήτησή του για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όσο οι διαπραγματεύσεις με τον Αλβανό στόπερ, για να το λυθεί ή όχι το συμβόλαιό του, βρισκόντουσαν σε εξέλιξη είναι γεγονός πως γινόταν έντονη αναζήτηση σε άλλες θέσεις, εκτός από αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, με ειλημμένη την απόφαση από πλευράς Άρη να αποχωρήσει ο Μάβραϊ από την ομάδα, η αναζήτηση έγινε έντονη και φαίνεται πως οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” είχαν καταλήξει σε ορισμένες επιλογές. Μάλιστα, δύο εξ΄αυτών έχουν το προβάδισμα μέχρι στιγμής. Φυσικά και θα καταλήξουν στην απόκτηση ενός εκ των δύο, με τον οποίο δεν αποκλείεται να υπάρχει και προφορική συμφωνία ήδη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο αντικαταστάτης του Μεργκίμ Μάβραϊ στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ θα ανακοινωθεό άμεσα, μόλις “αδειάσει” κι επίσημα η θέση με την πώληση του Αλβανού στην Γερμανία.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για περίπτωση που θα θυμίζει αυτή του Μάβραϊ. Δηλαδή ποδοσφαιριστής με καλό βιογραφικό, αλλά ανενεργός τους τελευταίους μήνες, Ο Σάββας Παντελίδης έχει ξεκαθαρίσει σε Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Θοδωρή Καρυπίδη, πως θέλει παίκτες “έτοιμους” να αγωνιστούν από πλευράς φυσικής κατάστασης.

 

To Top