ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δημοσιεύματα για Βέλεθ και το συμβόλαιο με τον Άρη!

Ο Φραν Βέλεθ πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά με τον Άρη μέχρι στιγμής και είναι λογικό το όνομά του να παίζει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με ισπανικό μέσο (και συγκεκριμένα το diaridetarragona.com) ο κεντρικός αμυντικός του Άρη έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της γενέτειράς του, την Ταραγόνα, προκειμένου να επιστρέψει στην Ισπανία και να την βοηθήσει στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο Ισπανός είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα του.

Η ουσία είναι πως ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2020! Επομένως, για να αποχωρήσει θα πρέπει ο Άρης να δεχθεί την οικονομική πρόταση που θα του καταβληθεί.

Ωστόσο, ο Ίβηρας αμυντικός αποτελεί βασική μονάδα της φετινής ομάδας του Άρη και πολύ δύσκολα να τον αφήσει ο Άρης να αποχωρήσει.

Το όνομά του Φραν Βέλεθ δεν “παίζει” μόνο για την Ταραγόνα, καθώς το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως κι άλλες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Ισπανό του Άρη.

 

To Top