Σε αναζήτηση… «οξυγόνου» 2.000.000 ευρώ!

Μπορεί η σημερινή αργία του Αγίου Πνεύματος να έδωσε ένα πιο χαλαρό τέμπο στις διοικητικές εξελίξεις, αλλά δεν σταμάτησαν οι συζητήσεις και οι επαφές. Από την Τρίτη, ο Άρης, ο Αντώνης Ζαμπέτας συγκεκριμένα που σηκώνει το βάρος των τελευταίων ενεργειών θα επιδοθεί σε έναν αγώνα αναζήτησης… οξυγόνου!

Οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην κίτρινη ΠΑΕ επιβάλλουν την εισροή χρημάτων άμεσα. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς το ποσό που απαιτείται μέχρι τις 30 Ιουνίου είναι δύο εκατομμύρια (2.000.000) ευρώ.

Η έλλειψη ρευστού το τελευταίο τρίμηνο έχει προκαλέσει ασφυξία στα κιτρινόμαυρα ταμεία. Η αναμενόμενη εισροή των κεφαλαίων από τον Φερνάντο Πλα δεν προχώρησε, με τις γνωστές προεκτάσεις και αλυσιδωτές εξελίξεις.

Ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που αναζητούνται αναμένεται να απορροφηθεί από την εφορία. Εξαιτίας της οικονομικής… ασφυξίας των τελευταίων μηνών σημειώθηκε καθυστέρηση στην καταβολή δυο δόσεων προς την εφορία.

Το ποσό που καλείται να βρει η διοίκηση (είτε συνέχιζε το προηγούμενο σχήμα, είτε μιλάμε για τη μεταβατική διοίκηση) τις επόμενες μέρες ανέρχεται στις 400.000 προκειμένου να μην χάσουν οι κίτρινοι τις ρυθμίσεις στις οποίες έχουν υπαχθεί και φυσικά να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα.
Παράλληλα, μετά τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με τους παίκτες θα πρέπει να αρχίσουν οι καταβολές κάποιων χρημάτων για να αποφευχθεί ένα νέο κύμα προσφυγών. Από την Τρίτη αναμένεται να κορυφωθεί η κιτρινόμαυρη προσπάθεια.

To Top