Χαλαρό ποντάρισμα, σε τένις και ΝΒΑ

Ελλείψει αξιόλογων ποδοσφαιρικών αγώνων, οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.com επικεντρώνονται στο ΝΒΑ, όπου οι Σαν Αντόνιο Σπερς είναι η σωστή επιλογή, αλλά και στην αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός.

Βρείτε τις πληρέστερες αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, στο Betarades.com!

Στο φημισμένο τουρνουά τένις του Παρισιού, ο Ράφα Ναδάλ μοιάζει βέβαιος νικητής απέναντι στον Χουάν Μόνακο, αλλά εμείς θα προτιμήσουμε την σαφώς πιο συμφέρουσα επιλογή «over 26,5 γκέιμ» (ενδεικτική απόδοση 1,80), με την προσδοκία ότι ο Ισπανός σούπερ σταρ θα συναντήσει μια μικρή αντίσταση…

Στο μπάσκετ, ξεκινάμε από Ιταλία, όπου θα πάρουμε τον «άσο» στην αναμέτρηση Σκαβολίνι Πέζαρο – Αρμάνι Μιλάνο, με τους γηπεδούχους να προσφέρονται με πλεονέκτημα +3 πόντους και απόδοση 1,83. Τα κατάφεραν προχθές με παρόμοιες συνθήκες, μπορούν να το ξανακάνουν και απόψε.

Τα ξημερώματα, παίρνει σειρά το παιχνίδι Σαν Αντόνιο Σπερς – Οκλαχόμα Θάντερ στο ΝΒΑ. Η κύρια πρόταση είναι νίκη του Σαν Αντόνιο παρότι προσφέρεται με μειονέκτημα -4,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,85). Επιπλέον, στο ίδιο ματς, αξίζει να ποντάρουμε στο τολμηρό «over 209 πόντοι», με απόδοση 2,62.

To Top