Φινάλε με… νέα κούπα για την Κ-17

Με άλλο ένα τρόπαιο ολοκληρώνει την αγωνιστική σεζόν η πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ-17, η οποία θριάμβευσε στο φιλικό τουρνουά που διοργανώθηκε στη Νέα Μεσήμβρια από την τοπική ομάδα.

Σ’ ένα τουρνουά με αναμετρήσεις διάρκειας 45 λεπτών, οι «κίτρινοι» επικράτησαν στον τελικό επί της πρώτης ομάδας της «οικοδέσποινας» Νέας Μεσήμβριας με 5-4 στα πέναλτι, αφού η κανονική διάρκεια έληξε με το ισόπαλο 2-2.

Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη διοργάνωση αποτέλεσε την ιδανική αφορμή, έτσι ώστε ο προπονητής Τάσος Θέος να ελέγξει τις δυνατότητες αρκετών παικτών που βρίσκονται υπό δοκιμή, καθώς και ταλέντων από το εφηβικό και το παιδικό τμήμα του συλλόγου, ενώ βέβαια αγωνίστηκαν και αρκετά στελέχη της φετινής ομάδας, που πριν από τρεις εβδομάδες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Παρόντες στο τουρνουά ήταν πολλοί φίλοι του Άρη από τις γύρω περιοχές, αλλά και ο διοικητικός υπεύθυνος για τις ακαδημίες, Αντώνης Ζαμπέτας, παρά το γεγονός ότι γιόρταζε χθες τα γενέθλιά του και ότι έχει ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα λόγω των νέων του καθηκόντων στην ΠΑΕ.

Το πρόγραμμα της Κ-17 περιλαμβάνει άλλες δύο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και εν συνεχεία θα ολοκληρωθεί η σεζόν, με τον Τάσο Θέο να καταλήγει στις εισηγήσεις του για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

To Top