Σε αναμμένα… κάρβουνα για την αδειοδότηση – Αποφασίζει η επιτροπή

Αδειοδότηση μέρος δεύτερο… Ο Άρης βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα μια και μετά την κατάθεση της έφεσης περιμένει σήμερα στις 4 το απόγευμα την εκδίκαση της υπόθεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων, μετά το πρώτο «όχι».

Ο φάκελος των κίτρινων προσπάθησαν να παρουσιάσουν έναν επαρκή φάκελο στους δυο άξονες, οι οποίοι είναι λίγο πολύ γνωστοί:  προσφυγές και πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά το θέμα των προσφυγών οι άνθρωποι του Αρη θα προσκομίσουν τα παραστατικά των καταθέσεων που έγιναν στους Φατί, Ντίκο (το ίδιο έγινε και με τον Σανκαρέ), προκειμένου να κλείσει το μέτωπο αυτό. Άλλωστε, οι προσφυγές των ποδοσφαιριστών αυτών δεν εκδικάστηκαν μετά την διευθέτηση του θέματος.
Σε ότι αφορά το πλάνο βιωσιμότητας, οι κίτρινοι αναμένεται να παρουσιάσουν:

1. Έκθεση από ορκωτή λογιστή για την κατάσταση της ομάδας.

2. Προσδοκώμενα έσοδα της επόμενης χρονιάς.

3. Προσδοκώμενα έσοδα από τα διαρκείας με νέα χαμηλής και δελεαστικής τιμής αξία.

4. Την δανειακή σύμβαση του Θανάση Αθανασιάδη με τον Φερνάντο Πλα από την οποία θα εισρεύσουν άμεσα χρήματα.

Σκοπός τους να πείσουν την επιτροπή ότι με τον τρόπο αυτό θα καλυφθούν οι μεγάλες υποχρεώσεις και ότι ο Άρης θα είναι βιώσιμος μέσα στην περίοδο 2012-13.
Η διοίκηση θα εκπροσωπηθεί από τον Γιάννη Κόντη, ενώ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η κίτρινη ΠΑΕ θα πάρει την άδεια σε δεύτερο βαθμό και θα γυρίσει σελίδα, κάνοντας το επόμενο βήμα…

To Top