“Τραβάει στα άκρα” ο Κατίδης, αρνητικός σε ραντεβού με τον Αθανασιάδη!

Η προσφυγή του Γιώργου Κατίδη αποτέλεσε ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Άρη. Η διοίκηση της ΠΑΕ ζήτησε ραντεβού με τον παίκτη για να βρεθεί η χρυσή τομή. Αρνητικός ο Κατίδης!  

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τρίτης, λίγη ώρα μετά την επιστροφή του Κατίδη στη Θεσσαλονίκη από την Δανία (εκεί όπου ήταν τις τελευταίες μέρες με την Εθνική Νέων) με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, επικοινώνησε μαζί του ο Αγαπητός Αμπελάς.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας ενημέρωσε τον παίκτη για την πρόθεση του Θανάση Αθανασιάδη να συναντηθεί μαζί του, προκειμένου στο ραντεβού αυτό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Υπενθυμίζουμε αυτό που έχει επισημάνει το PRESSARIS σε ότι αφορά το θέμα Κατίδη:

«Ναι μεν το ποσό των 25.000 ευρώ είναι μικρό και μπορεί να το καταβάλλει ανά πάσα στιγμή ο σύλλογος, αλλά από δω και πέρα με βάση την αλλαγή της νομοθεσίας είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια του ποδοσφαιριστή εάν θα μείνει ή όχι.

Πριν μερικά χρόνια, εφόσον ο σύλλογος κατέβαλλε το ποσό της προσφυγής, ο παίκτης ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει. Πλέον αυτό έχει αλλάξει. Ο παίκτης μπορεί να εισπράξει τα χρήματα και να αποχωρήσει…

Απομένει, λοιπόν, να φανούν οι πραγματικές προθέσεις του Κατίδη. Έκανε προσφυγή για να πάρει τα χρήματά του ή για να μείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει από τον Άρη; Ο ίδιος μπορεί να απαντήσει. Με πράξεις».

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Κατίδης θέλει να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα. Σε πρώτη φάση ήταν αρνητικός σε ένα ραντεβού και παρέπεμψε τους κίτρινους στους εκπροσώπους του, δηλαδή τον ατζέντη του και τον δικηγόρο του που χειρίστηκε και το θέμα της προσφυγής…

Είναι προφανές, ότι εφόσον επιμείνει σε αυτήν τη γραμμή, το θέμα του δεν είναι οικονομικό, αλλά επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Άρη… Εκτός κι αν αλλάξει γνώμη και στάση τις επόμενες μέρες.

To Top