Στον Πειραιά το… βιολί τους για Γιαννιώτα, ξεκάθαρη η θέση του νεαρού!

Η ιστορία με τον Γιάννη Γιαννιώτα έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, έχει κουράσει τους πάντες, την ώρα, που υπάρχει η ξεκάθαρη τοποθέτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έβαλε από την περασμένη Κυριακή τα πράγματα στη θέση τους!

Το όνομα του επιθετικού του Άρη είναι και πάλι σε όλα τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ειδικά η εφημερίδα “Γαύρος” αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι «Ο Γιαννιώτας έκλεισε»! Το βιολί τους κανονικά για τον νεαρό παίκτη του Άρη, η ποδοσφαιρική μετοχή του οποίου έχει ανέβει κατακόρυφα τόσο μετά το καλό πρωτάθλημα με τους κίτρινους, όσο και τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Εθνική Νέων στη Δανία.

Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα για την μεταγραφή του Γιαννιώτα δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ, από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι είναι 150.000 ευρώ… Η ουσία δεν αλλάζει για 50.000 ευρώ… Άλλο είναι το θέμα. Με αυτό το (χαμηλό) ποσό μπορεί να τον αποκτήσει όποια ομάδα δελεάσει τον Γιαννιώτα και τον πείσει ότι μπορεί να του ικανοποιήσει τις ποδοσφαιρικές του φιλοδοξίες.

Προς το παρόν, όμως, υπάρχει η ξεκάθαρη θέση του ίδιου, όπως εκφράστηκε στο στενό του περιβάλλον. Απλά την υπενθυμίζουμε:

«Δεν έχω υπογράψει πουθενά, δεν γνωρίζω τίποτα. Είμαι εδώ και 20 μέρες με την Εθνική Ελπίδων και δεν γνωρίζω το παραμικρό. Καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με τον Άρη…».

 

To Top