Σε αναμονή της γραπτής τοποθέτησης του υποψήφιου επενδυτή

Η ΠΑΕ Άρης στην τελευταία της ανακοίνωση κατέγραψε τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, ως τον υποψήφιο επενδυτή με τον οποίο μιλάει για την αγορά του 51% των μετοχών της, χωρίς πάντως αυτός να έχει προχωρήσει στην καταβολή χρημάτων με την εκπνοή της προθεσμίας για την ΑΜΚ.

Σήμερα οριοθετήθηκε ως η μέρα όπου θα τοποθετηθεί γραπτώς και ο ίδιος ο Κωνσταντινίδης. Όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά: “Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ επαναλαμβάνει ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του προέδρου κ. Ηλιάδη με τον κ. Κωνσταντινίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ επείσθη εξ εγγράφων από τον συνομιλητή του για τις προθέσεις, τους λόγους και το ύψος της επένδυσης που προτίθεται να κάνει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Επιλέγει όμως να προβεί σε ανακοινώνεις γύρω από το θέμα, ύστερα από δική του επιθυμία, πρώτα ο ίδιος ο υποψήφιος επενδυτής”.,

Συγκεκριμένα, λοιπόν, θα τοποθετηθεί εγγράφως κατά την σημερινή ημέρα λεπτομερώς σχετικά με την συμμετοχή του στην κίτρινη ΠΑΕ.

“Ακόμη προετοιμάζει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτύξει όλα τα σχέδια του για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Για την ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση” όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η κίτρινη ΠΑΕ.

To Top