Σε ανοδική πορεία οι γυναίκες!

Η επικράτηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου αλλά και η μέχρι τώρα πορεία της τη φετινή σεζόν μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Το σύνολο του Πασχάλη Φούσκα μετά τη νίκη επί των πρωτοπόρων έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α2, σύμφωνα με την αρχηγό της ομάδας, Μαρία Παντζαρτζίδου, η οποία μίλησε στο PRESSARIS, εκφράζοντας την άποψη ότι η ομάδα έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό της εαυτό.

Η ακραία του Άρη γύρισε το χρόνο πίσω, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό του πρώτου γύρου: «Διανύουμε ανοδική πορεία. Ξεκινήσαμε κάπως συντηρητικά θα έλεγα, αλλά με το πέρασμα των παιχνιδιών παίζουμε όλο και καλύτερα. Αρχικά μπορεί να μην γνωρίζαμε η μία την άλλη, τώρα όμως υπάρχει η ομαδικότητα και η αγωνιστικότητα σε μεγάλο βαθμό. Έχοντας ως όπλο μας το σέρβις πήραμε σημαντικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά».

Οι «κίτρινες» όχι μόνο έσπασαν το αήττητο της ομάδας του Ωραιοκάστρου, αλλά την ίδια ώρα απέκτησαν ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι βάσει κάποιων δημοσιευμάτων που διαβάσαμε πριν το παιχνίδι, κάποιοι δε μας υπολόγιζαν. Παρόλα αυτά, εμείς αποδείξαμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε και θεωρώ ότι δώσαμε μία νέα πνοή στο πρωτάθλημα. Πολλοί πίστευαν ότι ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και ο ΕΟ Σταυρούπολης θα ήταν οι δύο ομάδες που επρόκειτο να κονταροχτυπηθούν για την άνοδο. Πλέον, μας έχουν βάλει και εμάς στο παιχνίδι».

Ο Άρης μετρά φέτος μόλις μία ήττα, αυτή της δεύτερης αγωνιστικής από τον ΕΟ Σταυρούπολης, γεγονός που στοίχισε στην ομάδα σύμφωνα με την αρχηγό: «Στο παιχνίδι με την Σταυρούπολη δε βρεθήκαμε σε καλή ημέρα μην καταφέρνοντας να αποδώσουμε αγωνιστικά όπως θα θέλαμε. Αυτή η ήττα σαφώς και μας έχει στοιχίσει, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τώρα θα ήμασταν μόνες πρώτες στη βαθμολογία».

Η ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι… του χρόνου, όταν θα βρει απέναντί της την Ένωση Ελασσόνας, μία ομάδα υπολογίσιμη την οποία μάλιστα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας: «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, καθώς πρόκειται για μία δυνατή ομάδα με δύσκολη έδρα. Το γεγονός ότι θα έχει προηγηθεί η διακοπή των γιορτών δε μας ευνοεί, βέβαια, δεδομένου του ότι πρέπει να ανασυνταχθούμε και να συσπειρωθούμε. Τα ‘πρώτα’ παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να κερδίσουμε. Άλλωστε, κάθε ομάδα όταν παίζει κόντρα στον Άρη επιδιώκει να δείξει τον καλύτερό της εαυτό», συμπλήρωσε. «Αν μη τι άλλο, ο Άρης έχει ένα όνομα, το οποίο ναι μεν σέβονται οι αντίπαλοι, από την άλλη, ωστόσο, βλέπουν το παιχνίδι σαν μία πρόκληση. Εμείς αν παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει σε κάθε αγώνα, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top