Πιστεύουμε πολύ στη δουλειά μας στο γήπεδο

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Θέλω να ευχηθώ καταρχήν υγεία και αγάπη σε όλους. Εύχομαι για την ομάδα μας να έχει μια πολύ καλή χρονιά και κάποια στιγμή να φτάσει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, στην κορυφή και να πρωταγωνιστεί.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αν παίζουμε όπως πρέπει. Είμαστε πιο ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει και στο παιχνίδι, αλλά είμαστε και ομάδα που βγάζει πάθος και ψυχή μέσα στο γήπεδο. Ακούω και εγώ να γίνονται κατά κάποιον τρόπο συγκρίσεις με το ποδόσφαιρο, που δεν πάει πολύ καλά, αλλά δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Εμείς αυτό που κάνουμε απλά σαν παίκτες είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να τα δίνουμε όλα, όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρουντούπις, οι ξένοι μας είδαν επιτέλους το Αλεξάνδρειο γεμάτο! Ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς ό,τι έζησαν την περασμένη Τρίτη, αλλά θέλουν να το ξαναζήσουν, όπως και εμείς φυσικά, οι Έλληνες που έχουμε ανάλογες εμπειρίες.

verginis olympiakosΜας περιμένει τον Ιανουάριο μια νέα πρόκληση, οι αγώνες στο νέο όμιλο του Γιούροκαπ. Δεν είναι εύκολος όμιλος. Και οι τρεις είναι καλές ομάδες. Η Κίμκι ειδικά είναι από τις πιο καλές στη διοργάνωση. Εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε να διατηρηθούμε έτσι. Αν συμβεί αυτό, θα έχουμε αρκετή τύχη, αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε και πάλι όλα μέσα στο παρκέ.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ούτε στην Ελλάδα. Όλα είναι δύσκολα, είτε εντός, είτε εκτός. Κάναμε ένα άσχημο ξεκίνημα, αλλά υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος και έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουμε και να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος. Ξέρουμε ότι είμαστε πίσω ακόμα, αλλά πιστεύουμε πολύ στη δουλειά που κάνουμε.

Τα προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο υπάρχουν, τα ξέρετε όλοι, όμως θέλω για άλλη μια φορά να επαναλάβω πως δεν μας επηρεάζουν όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να παίξουμε. Είναι ένα θέμα που σαφώς δεν μας αφήνει αδιάφορους, όμως όταν μπαίνουμε να παίξουμε, τα δίνουμε όλα. Δεν είναι ότι καλύτερο να υπάρχουν καθυστερήσεις, ειδικά στα τηλεοπτικά δικαιώματα, γιατί αυτό δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες. Είναι τέτοια η κατάσταση στην Ελλάδα που δεν έχουν οι ομάδες άλλα έσοδα, περιμένουν από την τηλεόραση. Υπάρχει κατανόηση, αλλά κάτι πρέπει να γίνει…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top