Το περιβραχιόνιο στον Λαζαρίδη, που θριάμβευσε στις… εκλογές!

Ο Νίκος Λαζαρίδης θα είναι από εδώ και πέρα ο πρώτος αρχηγός του Άρη, αφού συγκέντρωσε την συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων των συμπαικτών του, έπειτα από τις κάλπες που «στήθηκαν» με πρωτοβουλία του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο 32χρονος στόπερ φόρεσε το περιβραχιόνιο στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό και δεν πρόκειται να το ξαναβγάλει, τουλάχιστον στα παιχνίδια στα οποία θα αγωνίζεται ως βασικός. Κι αυτό, γιατί επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες τους ως ο καταλληλότερος για τον συγκεκριμένο ρόλο, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με εισήγηση του προπονητή της ομάδας.

Το περιβραχιόνιο έχει αλλάξει πολλά χέρια φέτος, αφού ο τραυματισμός και η επέμβαση του Μιχάλη Σηφάκη οδήγησε σε αναζήτηση νέου αρχηγού. Το συμβάν της περασμένης Κυριακής, όταν ο Ρίκι Φατί αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναιτωλικό και το περιβραχιόνιο βρέθηκε ριγμένο στο έδαφος, ήταν η ένδειξη πως κάτι έπρεπε ν’ αλλάξει.

Το γεγονός αυτό ώθησε τον Πρόμπιερζ να… προκηρύξει εκλογές στα αποδυτήρια. Με δική του πρωτοβουλία, πρότεινε ως υποψήφιους τους Λαζαρίδη, Νέτο και Φατί, ενώ έκανε ειδική μνεία σε δύο ακόμη παίκτες, τους οποίους έχρισε «επίτιμους» αρχηγούς: Τον Μάρκο Βελλίδη, που διαθέτει την ηγετική προσωπικότητα που απαιτείται αλλά ο Πολωνός θεωρεί ότι η θέση του τερματοφύλακα δεν του επιτρέπει να ασκήσει τα καθήκοντα του αρχηγού, καθώς και στον Γιώργο Κατίδη, τον οποίο ο 39χρονος προπονητής έθεσε επικεφαλής μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, ο Λαζαρίδης εκτιμήθηκε ως ο καταλληλότερος μεταξύ των τριών και συγκέντρωσε 20 ολόκληρες ψήφους! Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν ο Νέτο με τον Φατί, έχοντας από 5 προτιμήσεις ο καθένας, αλλά ο Βραζιλιάνος υπερίσχυσε λόγω ηλικίας και παλαιότητας και θα είναι ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας, με τον Γάλλο μέσο να κλείνει την τριάδα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top