ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε ανοδική πορεία ο ΜακΓκι

Σε ανοδική πορεία στους τελευταίους τέσσερις αγώνες βρίσκεται ο Γκάρι ΜακΓκι, που με την έλευση του Γιάννη Καστρίτη δείχνει αισθητά βελτιωμένος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ήφαιστο αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης έχοντας 11 πόντους με 1/3 βολές και 5/5 δίποντα, ενώ πήρε και 10 ριμπάουντ, φτάνοντας στο πρώτο του φετινό νταμπλ-νταμπλ, αλλά και πρώτο για παίκτη του Άρη στη φετινή σεζόν.

Ήταν η τρίτη φορά που έφτασε σε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ και η τρίτη που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων αλλά η πρώτη στην οποία είχε διψήφια νούμερα και στις δύο κατηγορίες. Ήταν το τέταρτο του νταμπλ-νταμπλ στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού είχε τρία πέρσι με την Κύμη.

Συνολικά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ έχει 8,2 πόντους και 9,5 ριμπάουντ και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο, ενώ βάσει στατιστικής ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη στα δύο από αυτά τα παιχνίδια.

Τέλος, ο ΜακΓκι φιγουράρει στην 4η θέση των ριμπάουντερ του πρωταθλήματος με 7 ανά παιχνίδι, πίσω από τους Έβανς (Ήφαιστος), Μαυροειδή (Κολοσσός) και Χόρτον (Κύμη).

To Top