ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοιχτή γραμμή Καρυπίδης-Μάντζιος, ποιες είναι οι προτεραιότητες

Μπορεί να είναι οι μέρες των γιορτών, οι παίκτες να έχουν ρεπό και να χαλαρώνουν μακριά από το γήπεδο, όμως η προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν παίρνει… ρεπό.

Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και φυσικά για το μεταγραφικό. Λίγο-πολύ είναι γνωστό ότι μιλούν την “ίδια γλώσσα”, εκείνο που αναμένεται να ξεκαθαριστεί είναι πότε θα γίνουν οι πρώτες κινήσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης έχει στις προτεραιότητες του την απόκτηση ενός φορ που θα μπορεί από τη μια να λειτουργήσει άμεσα όσο θα λείπει ο Καμαρά και στη συνέχεια να αποτελέσει με τον Μαυριτανό το “δίδυμο” κρούσης των κιτρινόμαυρων.

Παράλληλα, είναι γνωστό ότι ποτέ δεν έπαψε ο Άρης να αναζητεί μεσοεπιθετικό, αλλά όλα αυτά θα πάρουν την τελική τους μορφή τις επόμενες ημέρες.

Εντός της εβδομάδας που ακολουθεί, αναμένεται να γίνει μία ακόμη συνάντηση των δύο, η οποία θα αφορά αποκλειστικά τα μεταγραφικά. Άλλωστε και οι δυο βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην Αθήνα και μπορούν να τα πουν δια ζώσης.  Ήδη έχουν προχωρήσει κάποιες επαφές και δεν αποκλείεται με το που μπει ο Γενάρης να έχουμε ανακοινώσεις.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοιχτή γραμμή Καρυπίδης-Μάντζιος! Μιλάνε για όλα, εκκρεμεί το τελικό ραντεβού

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται Καρυπίδης και Μάντζιος. Μιλάνε για όλα, εκκρεμεί το τελικό ραντεβού που θα επικυρώσει την ενεργοποίηση της δράσης για την επόμενη μέρα του Άρη.

Από την πρώτη στιγμή οι δυο άνδρες ήταν φανερό ότι είχαν κοινό κώδικα επικοινωνίας, με αυτόν λειτούργησαν όλη την σεζόν και πλέον ετοιμάζονται να μπουν στην δεύτερη περίοδο της συνεργασίας.

Όλα δείχνουν ότι η επικύρωση της ανανέωσης της συνεργασίας Άρη-Μάντζιου είναι τυπική διαδικασία, όμως δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο, ούτε έχει σφραγιστεί η τελική συμφωνία. Αυτό αναμένεται να γίνεται με το τελικό ραντεβού στην Αθήνα, εκεί όπου βρίσκεται από χθες ο Έλληνας τεχνικός.

Πάντως, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Μάντζιος: Θα γίνει ένα ραντεβού με τον πρόεδρο μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε μιλήσει για κάποια οργανωτικά θέματα της ομάδας και για το πλάνο της νέας σεζόν”, ενώ είναι δεδομένο ότι δεν σταμάτησαν να μιλούν λεπτό τηλεφωνικά οι δυο άνδρες σχετικά με την επόμενη μέρα για θέματα που αφορούν την ομάδα.

To Top