slideshow-3

Ο “Μοϊκανός” γράφει στο PRESSARIS: “Η πρόκριση, ο Νιόπλιας… Λουτσέσκου και το VAR”

Το PRESSARIS καλωσορίζει από σήμερα τον “Μοϊκανό”, ο οποίος θα αρθρογραφεί ανά τακτά διαστήματα, σχολιάζοντας την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Διαβάστε το σημερινό σχόλιο του::

Ο Άρης στο “Γεντί Κουλέ” επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε στο ζευγάρι με τον ΟΦΗ.

Διαχειρίστηκε όπως έπρεπε τον επαναληπτικό   και δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια πέτυχε μια επαγγελματική νίκη και πήρε το εισιτήριο για την φάση των 8 του κυπέλλου. Ο Άκης Μάντζιος κατέβασε την ομάδα με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, δεδομένου των τριών σημαντικών απουσιών που είχε ο θεός του πολέμου ( Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία) και κέρδισε κατά κράτως τον Νόμπλια, ο οποίος τείνει να ξεπεράσει σε γραφικότητα ακόμα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσο και να μην θέλω να μειώσω μια ομάδα του επιπέδου του Άρη συγκρίνοντας τον με μια ομάδα τύπου ΟΦΗ, τα γεγονότα δεν με  αφήνουν. Φάνηκε πόσο σημαντικό ήταν το Χ την προηγούμενη βδομάδα όπου οι δύο αντίπαλοι είχαν αναμετρηθεί και πάλι για το πρωτάθλημα αυτή την φορά, στις 16 Δεκεμβρίου 2021 και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Σε εκείνο το παιχνίδι οι “ κίτρινοι” είχαν μπει νωθρά στο παιχνίδι δέχθηκαν ένα φτηνό γκολ, έχασαν δυο παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και πάλι βρήκαν τον τρόπο να σώσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή η ισοπαλία λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών της ομάδας και αντίστροφα στην ψυχολογία των Κρητικών, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή τους έκαναν το τέλειο παιχνίδι αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια πολύ ανώτερη ομάδα όπως ο Άρης ο οποίος σε εκείνο το παιχνίδι πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στην τρέχουσα σεζόν.

Φυσικά δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες για την νίκη – πρόκριση καθώς ο Άρης απλά έκανε το αυτονόητο. Πλέον μένουν ακόμη πέντε αγώνες μέχρι ο θεός του πολέμου να φτάσει στην επίτευξη ενός βασικού στόχου του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου, οτιδήποτε άλλο στοιχειοθετεί μια ακόμη αποτυχία καθώς για μία ομάδα σαν τον Άρη κάθε χρονιά χωρίς τίτλο είναι μια αποτυχημένη χρονιά.

Οι “κίτρινοι” πλέον έχοντας πετύχει δυο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Ιωνικό και ΟΦΗ αντίστοιχα, σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις έχουν την ευκαιρία να περάσουν ήρεμες γιορτές, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ετοιμαστούν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Υ.Γ. Χαιρετίσματα στα “αδελφοποιημένα” σωματεία από την ερωτική Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ 2. Πληρωμένη απάντηση από τον Μπεναλουάν στο ρατσιστικό οχετό των οπαδών του ΟΦΗ, οι οποίοι μετά τον Καμαρά την προηγούμενη εβδομάδα καταφέρθηκαν έναντι  και του Γαλλοτυνήσιου στην αναμέτρηση.

Υ.Γ.3. Πάλι καλά που η ΠΑΕ ζήτησε VAR γιατί φάνηκαν οι προθέσεις της “ εξυγίανσης” να αφήσουν εκτός θεσμού τον θεό του πολέμου.

Υ.Γ.4. Ελπίζουμε αυτή την φορά τα “μπαλάκια” να μην είναι παγωμένα όπως πέρσι…

 

To Top