Καμαρά: Χάνει σίγουρα 4+1 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Η απώλεια του Αμπουμπακάρ Καμαρά μέσα στον Ιανουάριο είναι σημαντική για τον Άρη. Το Κόπα Άφρικα είναι “αναγκαίο κακό”, ο βασικός επιθετικός της ομάδας θα υπερασπιστεί τα χρώματα της Εθνικής Μαυριτανίας και η απουσία του είναι δεδομένη.

Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, η σέντρα για τη διοργάνωση είναι στις 9 Ιανουαρίου, με τη Μαυριτανία να αγωνίζεται στις 12/01 με την Γκάμπια, στις 16/01 με την Τυνησία και στις 20/01 με το Μάλι.

Με αυτά τα δεδομένα,  ο Καμαρά θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος στις 5/1 με Παναθηναϊκό (εκτός), στις 9/1 με Ατρόμητο (εντός), στις 15/1 Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και στις 23/1 Λαμία (εκτός). Ακόμη και 20/1 (που είναι το τελευταίο ματς στους ομίλους για την Μαυριτανία) να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Καμαρά είναι απίθανό να είναι διαθέσιμος με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Από κει και πέρα, δεν είναι τα μόνα που θα στερηθεί τον Μαυριτανό φορ ο Άρης καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των προημιτελικών θα γίνουν το τριήμερο 18-20/01 και οι επαναληπτικοί στις 25-26-27/01. Άρα ο Καμαρά θα χάσει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου στο Κόπα Άφρικα προκρίνονται και συνεχίζουν και η 3η περνάει υπό προϋποθέσεις. Εφόσον ως από τις πλέον αδύναμες ομάδες, αποκλειστεί η Μαυριτανία τότε ο Καμαρά θα είναι μετά τις 21 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

To Top