ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αναμμένα κάρβουνα για το “λουκέτο”! “Εφιάλτης” για τον Άρη και μεγάλες απώλειες εάν ισχύσει

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στον Άρη για το “λουκέτο” και τις όποιες αποφάσεις για αγώνες κεκλεισμένων θυρών ή έστω με μειωμένη κατά το ήμισυ της χωρητικότητας των γηπέδων!

Πραγματικός… εφιάλτης θα είναι για τον Άρη, με μεγάλες οικονομικές απώλειες εάν ισχύσει, αυτό που έχει διαρρεύσει με την μορφή πληροφοριών και σεναρίων τις τελευταίες μέρες.

Ο Άρης έχει στον δεύτερο γύρο τα τρία από τα τέσσερα ντέρμπι στο “σπίτι” του και τα κλειστά γήπεδα, θα αποτελέσουν σίγουρα έναν οικονομικό “εφιάλτη. Συγκεκριμένα έχει εντός τα ντέρμπι με ΑΕΚ στις 2/2, με ΠΑΟΚ στις 19/2 και με Ολυμπιακό στις 6/3.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι κιτρινόμαυροι σε ένα τόσο κομβικό σημείο όπου θα κριθούν οι αγωνιστικοί στόχοι, θα υπάρχει και μια μεγάλη οικονομική “τρύπα”, πέρα από την δεδομένη ηθική βοήθεια και στήριξη των φιλάθλων της ομάδας, εφόσον περάσει τελικά η απαγόρευση φιλάθλων.

Οι απώλειες από αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κι αυτός είναι ο λόγος που περιμένουν -με πρώτο από όλους τον Θόδωρο Καρυπίδη- τις οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

To Top