ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε βλάκες νομίζει ότι απευθύνεται ο Γαλατσόπουλος;

Πολλά και διάφορα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στην συνέντευξή του στην Cosmote TV, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι ανέκδοτα και όχι σοβαρές εξαγγελίες ή… προγραμματικές δηλώσεις (άλλωστε έχουμε εκλογές τον Μάιο).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ξεκίνησε μιλώντας για πλάνο πληρωμών που έχει μοιραστεί στις ομάδες από τις συμφωνίες με τους χορηγούς και μέχρι και πριν λίγο καιρό οι ομάδες δεν είχαν εισπράξει χρήματα από το περσινό τηλεοπτικό συμβόλαιό τους. Για ποιο προγραμματισμό μιλάει;

Το αστείο με την δημιουργία διεύθυνσης μάρκετινγκ και επικοινωνίας έχει καταντήσει πλέον κοινότυπο. Από τα χειρότερα ανέκδοτα. Ας ρίξει κανείς μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και θα καταλάβει. Και μετά ας δει τα σάιτ της ACB, της γερμανικής λίγκας, της γαλλικής, της ιταλικής, της VTB. Κλάμα με μαύρο δάκρυ.

Ρωτήθηκε αν έχει καταφέρει να ελέγξει τα οπαδικά αισθήματα του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και απάντησε: “Είναι εφικτό και πρέπον να κάνω αναστολή των φίλαθλων συναισθημάτων μου. Μετά την εκλογή μου ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παραιτήθηκα από τον ΠΑΟΚ, γιατί η θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ είναι μεγάλη ευθύνη. Πλέον δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ δίπλα στον πάγκο, αλλά από τις θέσεις των επισήμων και με ηρεμία”.

Κρατηθείτε! Μη γελάτε… Σοβαρά τα έλεγε! Ο άνθρωπος που κίνησε γη και ουρανό για να αλλάξει η ημερομηνία του ντέρμπι με τον Άρη, που όρισε επιτροπή πρωταθλήματος χωρίς να υπάρχει αρμοδιότητα για να ευνοηθεί η ομάδα της καρδιάς του τα δήλωσε αυτά. Κι αυτό το συμβάν ήταν το τελευταίο από μια σειρά πολλών άλλων…

Για τα περί κλειστής λίγκας που ανέφερε, απλώς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, άλλωστε ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενά του.

Και κάτι τελευταίο και πιο σημαντικό. Στην συνέντευξή του ούτε αναφορά στην λέξη Άρης! Αναφέρθηκε σε 11 από 14 ομάδες αλλά ποτέ στον Άρη, μια ομάδα με 10 πρωταθλήματα και 21 τίτλους. Ο Πανιώνιος και ο Χολαργός ήταν οι άλλες δύο που δεν είχαν την… τιμή να τις αναφέρει ο οπαδός του ΠΑΟΚ πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ!

Βέβαια για το αίσχος του ΕΣΑΚΕ συμμετοχή είχε και η διοίκηση Λάσκαρη και φυσικά ο Δημήτρης Παπακυριάκης που ψήφισε τον Γαλατσόπουλο πριν από 18 μήνες. Για να μη ξεχνιόμαστε…

To Top