Σε γεμάτο Παλέ μπορεί να… ανατρέψει τα δεδομένα σήμερα (19.00) κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Άρης γιορτάζει! Γίνεται 99 ετών και το κορυφαίο τμήμα του, το ανδρικό στο μπάσκετ, βρίσκεται… επί ποδός πολέμου! Στις 7 το απόγευμα φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ειδικά μετά και τις σχεδόν βέβαιες απουσίες των Πάσαλιτς, Πελεκάνου και Χαντ. Ο Άρης, όμως, δεν πρόκειται να αφήσει το παιχνίδι να… περάσει. Θα διεκδικήσει τις πιθανότητες νίκες που έχει ως το τέλος, τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος.

Ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο ίσως συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο – εορτάζων σήμερα – Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς, πρώτο σκόρερ και πασέρ του Άρη φέτος. Ενδεχομένως να μην έχει και άλλους δύο βασικούς παίκτες, τον Μιχάλη Πελεκάνο και τον Τζέρεμι Χαντ. Μετά την χθεσινή προπόνηση στο Παλέ ο πρώτος είχε περισσότερες πιθανότητες από τον δεύτερο για να παίξει σήμερα, έστω και για λίγα λεπτά.

Ο Αγγέλου δήλωσε πως η ομάδα αντιμετωπίζει τα προβλήματα με θετικό τρόπο και αυτό θέλει να αποδείξει σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο που μπορεί ήρθε στην Θεσσαλονίκη με απουσίες (Πάουελ, Πρίντεζης, Μαυροειδής, Μάντζαρης) και να προέρχεται από μια οδυνηρή ήττα από την Μακάμπι του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά παραμένει ομάδα διαφορετικής κλάσης από τον Άρη.

Οι κίτρινοι για να μπορέσουν να μείνουν ως το τέλος στο παιχνίδι και να διεκδικούν την νίκη επί του Ολυμπιακού, θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι και ο αντίπαλος να έχει μέτρια απόδοση… Δυσεύρετος συνδυασμός, ειδικά αν τελικά οριστικά δεν αγωνιστούν οι Πελεκάνος και Χαντ, αλλά σε ένα γεμάτο Παλέ, στα γενέθλια του συλλόγου, όλα μπορούν να συμβούν.

 

To Top