“Ποντάρει” σε Άρη ο Παναργειακός που αποφασίζει για τα μπαράζ σε γενική συνέλευση

Ο Άρης ήδη ξεκίνησε τις πρώτες επαφές με ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση των τεσσάρων ομίλων της Γ’ εθνικής, για κοινή γραμμή στο θέμα των ενδεχόμενων μπαράζ.

Οι άλλες τρεις ομάδες είναι οι Παναργειακός, Καραϊσκάκης, Κηφισιά. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο “Παρατηρητής της Αργολίδας”: “Εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες καθώς θα πάρει καιρό μέχρι να αποφασίσει η ομοσπονδία πως θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.

Αυτό φυσικά είναι και ένα ρίσκο για τον Παναργειακό καθώς θα πρέπει να κρατήσει τον κορμό του και να μην ξεκινήσει άμεσα τις αποδεσμεύσεις παικτών με μεγάλα συμβόλαια.

Στη Football Legaue πάντως αποφάσισαν την περσινή σεζόν να συμμετέχουν λιγότερες ομάδες παρά να τις αντικαταστήσουν οι δευτεραθλήτριες της Γ’ Εθνικής όμως φέτος, εξαιτίας του Άρη, το σκηνικό μπορεί να αλλάξει και να ευνοηθεί ο Παναργειακός.

Οι τέσσερις ομάδες που θέλουν με αυτό τον τρόπο να συμμετάσχουν στη Football League έχουν επικοινωνία μεταξύ τους και κοινή γραμμή πλεύσης. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Άρη και είναι αυτός που ξεκίνησε τις επαφές, ενώ ο Παναργειακός, που θα αποφασίσει το πώς θα κινηθεί στη συνέλευση της Παρασκευής στο Άργος, έχει επαφές με τις διοικήσεις των άλλων δύο ομάδων. Εξάλλου με τον Καραϊσκάκη πέρσι αγωνίστηκαν στον ίδιο όμιλο ενώ με την Κηφισιά έπαιξαν και φιλικό το καλοκαίρι στο Άργος”.

To Top