Τοπαλίδης: “Oι πολλές αλλαγές στην ομάδα επηρέασαν τον Άρη και γι αυτό δεν ήρθε η πρώτη θέση”

Ο Γιάννης Τοπαλίδης, πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, αναλύοντας τους λόγους που δεν κατάφεραν φέτος οι “κίτρινοι να εξασφαλίσουν την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ μέσω της πρώτης θέσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για τους λόγους που δεν εξασφάλισε την πρώτη θέση ο Άρης: “100% ένα λόγος που δεν τα κατάφερε ο Άρης είναι το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα. Έπρεπε να συνεχίσει ο προπονητής (σ.σ. Κάμπος) και μετά το τέλος του πρωταθλήματος να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Όλες αυτές οι αλλαγές επηρέασαν την ομάδα. Χάθηκε ο ενθουσιασμός που είχαν οι παίκτες με την φυγή του Κάμπος”.

Ο Άρης θα έπρεπε να είναι εδώ και 2-3 μήνες, 6-7 πόντους μπροστά και να σχεδιάζει την επόμενη χρονιά, όχι να κρίνεται στο γκολ η άνοδος.Στα πλάνα μας ήταν να κάνουμε μερικές μεταγραφές και να διατηρήσουμε πρώτη την ομάδα μέχρι το τέλος”.

Για τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο: “Το ακούω συνέχεια στην Ελλάδα αυτό. Όταν κάνεις μεταγραφές σημασία έχει τι μεταγραφές κάνεις. Αφού δεν βγήκε η ομάδα εκ του αποτελέσματος οι μεταγραφές που έγιναν δεν ήταν επιτυχημένες”.

Για την επόμενη μέρα: “Ο Άρης πρέπει και στη Β΄Εθνική να μην κάνει τα ίδια λάθη, ώστε να μην γίνει ξανά ότι έγινε και φέτος. Φυσικά στόχος τους πρέπει να έιναι να ανεβεί η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Αν δεν πάρει παίκτες ικανούς δεν μπορεί να τα καταφέρει. Μία ομάδα κρίνεται από τους παίκτες που έχει.

 

To Top