Σε δύο γκρουπ πλέον οι προπονήσεις, «διπλοβάρδια» ο Πρόμπιερζ!

Τη λύση για να διαχειριστεί τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό παικτών βρήκε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος αποφάσισε να γίνονται στο εξής οι προπονήσεις σε δύο γκρουπ. Με τον τρόπο αυτό, ο Πολωνός θα μπορέσει να γνωρίσει και να αξιολογήσει καλύτερα και πιο γρήγορα καθέναν από τους ποδοσφαιριστές…

Με δεδομένο ότι σήμερα οι παίκτες έκαναν ένα χαλάρωμα και αύριο έχουν ρεπό, το νέο μοντέλο θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά μεθαύριο, Τρίτη. Το πρώτο γκρουπ θα προπονηθεί στις 12:00 και το δεύτερο στις 14:00, με τον 39χρονο τεχνικό να δουλεύει… διπλοβάρδια, προκειμένου να εμβαθύνει όσο συντομότερα μπορεί στα νέα του καθήκοντα!

Απόντες από τη μεθαυριανή προπόνηση θα είναι ο Ρίκι Φατί, που θα μεταβεί στη Γαλλία για να ρυθμίσει προσωπικό του ζήτημα, καθώς και ο Νέτο, στον οποίο δόθηκε άδεια δύο εβδομάδων. Ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει κοντά στην οικογένειά του, στο Σάο Πάουλο, καθώς είναι νοκ άουτ για ολόκληρο το Νοέμβριο λόγω θλάσης και θα συνεχίσει στην πατρίδα του το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει χορηγηθεί.

Εξάλλου, η ΠΑΕ Άρης έκανε επίσημο το δανεισμό του Νίκου Αγγελούδη στη Δόξα Δράμας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, εξέλιξη για την οποία το PRESSARIS είχε γράψει από τις προηγούμενες ημέρες. Στην σχετική ενημέρωση των «κίτρινων», αναφέρεται για τον νεαρό επιθετικό πως «…η πορεία του ποδοσφαιριστή θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

To Top