ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε εγρήγορση ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη, για να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης στην πράξη!

Προκειμένου να απεμπλακεί οριστικά από τις αμαρτίες του παρελθόντος και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ο Άρης πλήρωσε το μεγαλύτερο τίμημα. Επέλεξε την αυτοεξορία του, καθώς έμοιαζε να ήταν ο μοναδικός δρόμος. Όμως εξαιτίας της FIFA παραμένει μέχρι και σήμερα ακόμα “δέσμιος” των όσων συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Δημιούργησε ένα νέο απαλλαγμένο από χρέη ΑΦΜ και μια εταιρία που είχε τις σφραγίδες και τις υπογραφές, την επικύρωση της νομιμότητας της από το ίδιο το ελληνικό κράτος, κάτι που αμφισβητεί πλέον με την απόφασή της η… FIFA!

Είναι αδιανόητο μία καθαρή από τις αμαρτίες του παρελθόντος ΠΑΕ που έχει όλα τα δικαιολογητικά και πιστοποιητικά από το ελληνικό κράτος να τιμωρείται από την FIFA, η οποία αδιαφορεί πλήρως για την ελληνική νομοθεσία! 

Σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, δύο κυβερνητικά στελέχη έχουν ήδη δεσμευθεί πως θα υπάρξει λύση στην υπόθεση (διότι ίδιους κινδύνους με τον Άρη έχουν κι άλλες ομάδες π.χ. ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Πανιώνιος) στο μνημόνιο συνεργασίας της κυβέρνησης με FIFA-UEFA που θα υπογραφεί κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλεξάντερ Τσέφεριν και Γκρεγκ Κλαρκ προχώρησαν στην υπογραφή των Συνυποσχετικών για το Μνημόνιο. Λίγες μέρες αργότερα, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε μιλήσει για το ζήτημα σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, όπου μεταξύ άλλων, είχε πει: “Εχω ενημερωθεί από τη διοίκηση του Άρη. Μας ενδιαφέρει η υπόθεση, δεν είναι της αρμοδιότητάς μας, αλλά θέλουμε να το λύσουμε γιατί σήμερα είναι ο Άρης, αύριο θα είναι άλλη ομάδα. Πρέπει να το συμπεριλάβουν στις βελτιωτικές προτάσεις τους, είναι γνώστες της υπόθεσης. Αν δε γίνει, θα το θέσουμε εκ νέου”.

Ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη, όμως, παραμένει σε εγρήγορση, προκειμένου να τηρηθούν οι δεσμεύσεις στην πράξη. Η ΠΑΕ Άρης ναι μεν θα προσφύγει στο CAS, αλλά περιμένει και θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση να δώσει την λύση η ελληνική Κυβέρνηση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, σήμερα αναμένεται να σταλεί επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Άρη.

Οι επικεφαλής των τμημάτων, Θοδωρής Καρυπίδης και Λευτέρης Αρβανίτης θα ζητήσουν με αυτή την επιστολή συνάντηση μαζί του, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποια είναι η στάση της Πολιτείας στο θέμα που έχει προκύψει στους “κιτρινόμαυρους”.

Τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, ο Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με κυβερνητικά στελέχη για να εξασφαλίσει πως το θέμα του Άρη θα είναι στο μνημόνιο της Κυβέρνησης με τις FIFA και UEFA.

 

To Top