Σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος – Οι γονείς της Καρολάιν σπάνε τη σιωπή τους! (videos)

Στις αντρικές φυλακές του Κορυδαλλού σε επιλεγμένο κελί στην 6η πτέρυγα θα φυλακιστεί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη μαραθώνια απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα. Προφυλακιστέος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο ίδιος είχε ομολογήσει ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς αλλά και τον σκύλο της οικογένειας τον οποίο και κρέμασε από την κουπαστή της σκάλας σε ένα έγκλημα που σόκαρε την Ελλάδα. Ο καθ’ ομολογίαν δράστη πέρασε την πόρτα του ανακριτή λίγο πριν τις 10 το πρωί. Η απολογία του κράτησε πάνω από πέντε ώρες, ενώ μετά το τέλος της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο Αναγνωστόπουλος δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων από τους δύο δικαστικούς λειτουργούς. Μετά το πέρας της ακρόασης με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

 Για πρώτη φορά μετά τις 11 Μαίου όταν το παιδί τους δολοφονήθηκε οι γονείς της Καρολάιν σπάνε την σιωπή τους και ραγίζουν καρδιές. Σε συνένετυξή τους στην Daily Mail περιγράφουν την κόρη τους , ένα παιδί που διακρινόταν σε ότι έκανε σημαιοφόρος, πολύγλωσση ένα κορίτσι που ταξίδευε και διψούσε για γνώση. Δεν αντέχουν όμως να μιλήσουν για όσα συνέβησαν στην μοιραία μεζονέτα.

Μια αγκαλιά που θα την βοηθήσει να ξεπεράσει όσα έζησε πριν ακόμη γίνει ενός έτους, είναι αυτό που χρειάζεται τώρα η μικρή Λυδία.

To Top