Ο πιλότος μετέφερε ναρκωτικά και το έμαθε η Καρολάιν, λένε βρετανικά μέσα (video)

Νέα βόμβα έσκασε για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Δύο βρετανικές εφημερίδες με σχεδόν πανομοιότυπα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πλέον ανοιχτά πως ο 33χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

«Η Βρετανίδα μητέρα, Κάρολαιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της «αφού έμαθε ότι διακινούσε ναρκωτικά» γράφει η Mirror.

«O πιλότος ελικοπτέρων και σύζυγος της Κάρολαιν Κράουτς «διακινούσε ναρκωτικά για καρτέλ και ίσως σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν αυτή το ανακάλυψε» φοβάται η Ελληνική αστυνομία», γράφει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το σενάριο που δημοσιοποιούν  τα βρετανικά  μέσα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διακινούσε ναρκωτικά. Η Καρολάιν Κράουτς έμαθε για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της και εκείνος την σκότωσε προκειμένου να της κλείσει το στόμα.

Λίγες ημέρες  πριν ο πατέρας της Καρολάιν και πάλι σε βρετανικό μέσο είχε σχολιάσει δημοσιεύματα περί παράνομων δραστηριοτήτων του ανθρώπου που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.

Τα βρετανικά δημοσιεύματα επικαλούνται αστυνομικές πηγές και ισχυρίζονται ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στα οικονομικά του ζευγαριού καθώς εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να κάνουν μια πολυτελή ζωή με πολλά ταξίδια κι αγορές ακινήτων.

«Το ζευγάρι είχε κάνει πρόσφατα πολυτελείς διακοπές στο Ντουμπάι και αγόρασε ένα ονειρεμένο σπίτι αξίας 170.000 ευρώ. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι τα χρήματα προήλθαν από παράνομες δραστηριότητες» γράφτηκε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror στο ταξίδι στο Ντουπάι το ζευγάρι ξόδεψε 54.000 ευρώ. Η Mirror αναφέρει ότι ο πιλότος χρησιμοποιούσε ακόμη και το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ.

Ο 33χρονος από το κελί των φυλακών διαμηνύει δια μέσου του συνηγόρου του ότι τα δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Στην πορεία της έρευνας αναμένεται να αποκαλυφθεί αν υπήρχε «κίνητρο» πίσω από τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν. Μένει να φανεί αν ο 33χρονος θα θελήσει να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο.

Της στέρησε τη ζωή για να της κλείσει το στόμα;

To Top