Σε εξέλιξη συνάντηση Αλεξανδρίδη και Μιχαλήτσου, όλα ανοιχτά

Κρίσιμη συνάντηση η οποία έχει σχέση με το μέλλον του Γιάννη Μιχαλήτσου στην τεχνική ηγεσία του Αρη, βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Δευτέρας, ανάμεσα στον προπονητή των κιτρίνων και τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.

Ο 56χρονος προπονητής φέρεται πικραμένος από την κριτική που δέχτηκε την προηγουμένη εβδομάδα από τους οργανωμένους οπαδούς και δεν το έκρυψε αυτό στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, όταν είχε το δικό του ξέσπασμα!

Ο Αλεξανδρίδης θα προσπαθήσει να θέσει επί τάπητος όλα όσα δημιουργούν πρόβλημα στην συνεργασία με τον Μιχαλήτσο. Όπως ειπώθηκε νωρίς το πρωί, η αρχική θέληση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία, αφού επιλυθούν ορισμένα ζητήματα. Την ώρα αυτή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ήδη ξεκίνησε μια νέα προπονητολογία με τα ονόματα των Μπάγεβιτς, Λεμονή, Μάντζιου, αλλά και ξένων προπονητών να έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Υπάρχει, επίσης, το σενάριο η διοίκηση να ζητήσει από τον Μιχαλήτσο να επιστρέψει στο προηγούμενο πόστο του, αυτό του τεχνικού διευθυντή.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά από αυτή τη συνάντηση.

To Top