Ο βοηθός έγινε πρώτος στον Πανιώνιο, ανέλαβε ο Παναγόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και τυπικά αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, ο οποίος συνεχίζει με προπονητή τον Κώστα Παναγόπουλο, μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του “Έλε”.

Όπως τόνισε ο διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος με γραπτή δήλωση στο σάιτ της ομάδας “μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα την Δευτέρα το πρωί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο όπου και μου ξεκαθάρισε πως η απόφασή του για αποχώρηση από την ομάδα είναι οριστική, αμέσως συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Το Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισε πως πρώτος προπονητής της ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο τους τελευταίους 15 μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα πλαισιωθεί από το υπάρχον τεχνικό επιτελείο, ήτοι τους Αντώνη Μανίκα, Νίκο Παναγιωτάρα, Νόνι Λίμα, Κώστα Παρούση.

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή, η επιλογή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα μας, θεωρείται και είναι η πλέον επιβεβλημένη, καθώς και αυτή που θα συσπειρώσει την Πανιώνια Οικογένεια με στόχο την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στην λαμπρή καριέρα που ανοίγεται μπροστά του”.

 

To Top