Στήριξη σε Μιχαλήτσο από τον Βένο: “Πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος”

Αντίθετος σε μια νέα αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, εξέφρασε ο πρόεδρος των βετεράνων του Αρη, Γιάννης Βένος.

“Είναι τραγικό λάθος να φύγει ο Μιχαλήτσος. Δεν γίνεται αυτό. Έχει δίκιο για την πικρία που νιώθει από την κριτική που του ασκήθηκε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Όποτε τον χρειαζόμαστε να τον φωνάζουμε να βοηθήσει και μετά να τον διώχνουμε” δήλωσε αρχικά μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο και πρόσθεσε: “Και ποιος να έρθει δηλαδή, τώρα; Μέχρι να έρθει ο ξένος και να μάθει την ομάδα θα χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Δεν υπάρχει τέτοια άνεση. Ο Μιχαλήτσος πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και μαζί με τον Σπυρίδωνα να στηριχτούν απ` όλους”.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος των βετεράνω είπε για τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού. “Ο Αρης μπήκε αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό και έδειξε ότι ήθελε ένα να το πάρει το ματς. Κέρδισε τις μονομαχίες, ήταν ψυχωμένος και πήρε δίκαια τη νίκη. Παρότι χάθηκε το πέναλτι σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα κι ενώ έχει νεανική ομάδα, Εντούτοις, οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, έβγαλαν ψυχή και πήραν μια καθοριστική νίκη. Ακόμη, όμως, δεν τελείωσε τίποτα.

Με μία, δύο ήττες μπορεί να βρεθεί πάλι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρέπει οι παίκτες να αντιμετωπίζουν όλα τα ματς με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα, όπως με τον Παναθηναϊκό. Να μην διαχωρίζουν τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα η ομάδα θα πετύχει το στόχο της”

To Top